"Alabora"nın Sunucusu Anıl İlter Oldu!

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
65,724
Puanı
1,060
thumbnail_1403349745.jpg

Çok yakında Kanal D ekranlarında başlayacak olan ve bu yazın iddialı yarışmalarından Alabora'nın sunucusu beli oldu.

Programın sunucusu Öyle Bir Geçer Zaman ki, Kahireli Palas ve Kızılelma gibi dizilerde yer alan ve Vine'da paylaştığı eğlenceli videolarla dikkat çeken Anıl İlter olacak.

500.000 TL ödüllü Alabora bu yazın en eğlenceli yarışmalarından olmaya aday gibi görünüyor.

Çok iyi seçim olmuş bence. :) Kendisi Ö.B.G.Z'de İnci Hoca'nın sevgilisiydi @yakup09 :A

Anıl İlter, vine fenomenidir kendisi. Süpriz oldu aslında seçim. Ses tonu olsun, vine fenomenlerindeki başarılı performansları olsun, bir de oyunculuğu olsun, bu işi iyi yapabileceğini gösteriyor. İyi bir seçim. :)

Kendisini kahireli palasta izliyordum.Vampir Günluklerindeki Daemon gibi rolü vardi @Çiğdem- Yani kötu kardes rolu vardi.Alinin sevdigini seviyordu.... Oyunclugu iyi ben cok gicik kapiyodum bu cocuga :)

Kendisini kahireli palasta izliyordum.Vampir Günluklerindeki Daemon gibi rolü vardi @Çiğdem- Yani kötu kardes rolu vardi.Alinin sevdigini seviyordu.... Oyunclugu iyi ben cok gicik kapiyodum bu cocuga :)
ttmayacak bu program acunun programlarını tek tek kopyasını yapmaya çalıştılar ama hiçbiri tutmadı önce varmısın yokmusunu farklı kişiler sunmaya çalıstı asuman ve ahmet çakar ama ikiside kısa sürede yayından kalktılar sonra bu seferde acunun başka programı olan yeteneksizsiniz türkiyenin kopyasıyla geldiler çağla şikel ve ali şan sunuyordu shoow tvde ve kısa sürede yayından kalktı atv ekranındada o ses türkiyeye özenerek bu sefer çocuklarla şarkı yaırşması yaptılar yine tutmadı şimdide sıra survivora geldi bu seferde survoviyon kopyası olan alaborayla geliyorlar buda tutmayacak o programların tutma sebebi acunun işin içinde olmasıydı bence acun olamdan onun yarışmalarıdnan reyting alamazlar alamıyorlarda :kiki::kiki: