Alabora - Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Erkekleri bu hafta zorlu hafta bekliyor.

Nihal iyi laf kondurdu Celal ve Umuta..

Bu bölümde harikaydı.Ezgj utanmaya başladı Savaş' ın adı geçtiğine en çok ta Nihal ve Celal e şaşırdım kanka olmuşlar. Umut bu bölümde çok sakindi fakat Ufuk bugün beni çok şaşırttı baya olaylar çıkardı.Maja ve Seda nın arası bugün iyidi.Tatil hediyesini bu hafta Kızlar takımı kazandı.Kızlar Behçet ile bugün çok dalga geçti.Buket te bugün Ufuk yüzünden pek sakin değildi. Kızlar Bodrum ilçe merkezine gittikten sonra erkekler kendi aralarında şarkı söylediler,Orkun orda yalnız kaldı çok üzüldüm. Ezgi Madalya oyununu kazandı.%100 hakkediyor, toplam 20.000 Tl civarı para kazandı onunda morali düzeldi.
Kısaca bu bölümde çok güzeldi yarın yeni bölümü merakla bekliyorum...

şimdi izliyorum oyun oynuyolar 5-5 durum şu an
şu umut denen kişiye acayip kızıyorum ya gevezenin teki buket sonuna kadar haklı

Son düzenleme:
Güzel bir bölümünde sonuna geldik;
Savaş ve Ezgi arasındaki ilişkiyi pek doğru bulmuyorum,sonuçta kimse Savaş ın sevgilisi yerinde olmak istemez.Sahra ile Maja arasındaki gerginlik büyüyor.Nihal in performansı bugün kötüydü, Seda ya gelince bugün çok mutluydu.Umur un da acı dolu hikayesi beni ağlattı gerçekten trajediydi. Madalya oyununda Behçet in bütün konuşmalarını saçma buluyorum.Madalya oyununda erkekler kazandı kızlar baya üzüldü.Eleme anı beni baya üzdü,Ufuk a sinir duyduğum halde elendiğine çok üzüldüm. Maja nın hareketlerini pek doğru bulmuyorum astāki Ufuk dövecek diye korktum,bu hareketinden sonra yarışmadan diskalifiye oldu.Nihal,Buket ve Maja hariç hepsi üzüldü hele ki erkekler grubundan Umut ve Umur kahroldu.Ufuk ,Maja dan özür dilemek istedi fakat Maja ondan kaçarak tepkisini koydu. Bundan sonra Umut ve Maja nın arasının pek iyi olduğunu söyleyemem. Celal in de veda oyununda bu kadar oy alacağını tahmin etmiyordum çok güzel ve heyecanlı bölümdü bu bomboş günde yükselmesini bekliyorum. En sevdiğim yarışma,reytinglerde şanslı gitmesini çok istiyorum.[emoji4]

Bugün boşluktan izledim Maja, Buket ve Nihal favorim gerçek yarışmacılar diğerleri mıy mıy.
Elenmesi iyi oldu çocuğun Maja çok iyi ya oylamaya gerek kalmadı.

İzlenebiletesi varmiş
Bence bitmesin gitsinler TV2'de versinler
Bakılır orada da

Şu Behçet nasıl bi insan
Kısırın yanına pilav

Alabora sevgili yapma / evlilik programı olmuş galiba
Aynen. Kısır olayında kızlar haklıydı. Mis gibi yemek işte yesenize.

Bazı yerler çok yapmacık duruyor ama sıkıldığında izleyebilirsinlik bir program.
@RevaN