Al yazmalım başlamadan gün değiştirdi

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Cuma günü başlıyacak olan al yazmalım pazartesi gününe alındı.dizi 12 eylül pazartesi günü saat 20.00 da başlıyacak
pazartesi yayınlanan reis düşük reytingler nedeniyle gün değişiklği yapabilir yada pt-2 ye alınabilir.reisin durumu pek parlak görünmüyo! Bakalım al yazmalım atv yi pazartesi günü sırtlayabilecek mi?rakipleri:

Sensiz olmaz
arka sokaklar
yalancı bahar
yer gök aşk

Zaten ilk başta Pazartesi başlayacaktı fakat ilginç bir şekilde Cuma'ya alınmıştı.

Şimdi Pazartesi günleri iyice kızıştı. Al Yazmalım'ın işi oldukça zor olacak. Reis ise Cuma günü denenebilir...

Niye böyle bir degisikliklik yaptilar anlamadim.. Cuma gününde birinci olabilirdi.

bencede cuma günü birinci olabilirdi ama kanal d de "Bir Çocuk Sevdim" başlayacak ÖBGZ gibi yüzksek reyting alır zannedip değiştirmişlerdir...

bencede cuma günü birinci olabilirdi ama kanal d de "Bir Çocuk Sevdim" başlayacak ÖBGZ gibi yüzksek reyting alır zannedip değiştirmişlerdir...

Adini Feriha Koydum'da yüksek reytingler alacaktir... Ama Iffet gelirse eger Cuma gününe o günün birincisi olur.

Bu hamle Pazartesi ekrana gelen Reis'in kötü gidişatına "dur" demek için yapılmış bir hamle olsa gerek. Al Yazmalım'ın bu kadar dizinin arasında ilk 10'a girmesi bile büyük başarı sayılabilir.

Baslamadan degistirmesi basladiktan sonra degistirmesinden iyidir.