Al Pacino Kurtlar Vadisi'ne Mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@takas bu adam IRON MAN 1,2 ve 3, The Avengers ve Sherlock filmleriyle dünya çapında çok ünlü oldu. Özellikle Iron Man 1,2 ve 3'ü izle ne kadar karizmatik bir adam olduğuna sen karar ver.

Ama sana katılıyorum Türkiye'de pek tanınmıyor belli bir kitle hariç. Ama Al Pacino'yu tanımıyan yok o açıdan Pacino reyting rekoru kırdırır ama dediğim gibi adam artık fazla aksiyona gelemez çünkü yaşlandı, 75 küsür yaştan bahsediyoruz.

aga biz ondan aksiyon beklemiyoruz ki yaşının farkındayız ama ismi yeter Al Pacino
diğer dediğin adamın kariyeri de baya parlak olabilir ama inan tanınmaz pek ülkemizde
Al Pacino vadide 10 dakka gözükse yeter bize Polat la yan yana görelim başka bişey istemem olacak İnşallah

Oncelikli olarak söylemek istiyorumki nickin cok karisik nasile ezberledin

2. Olarak eger bu adami konuk ederlerse diziye dünyanin parasini alir çünkü bu adam andy garciadan sharon stoneden falan daha ünlü bir şahıs

@takas hadi bakalım inşallah konuk olur, Türkiye açısından da iyi olur, kalite artar. Adamın adı yeter.

@cookies aslında bana gerçek ismim gibi çok kolay geliyor. Tabi dile kolay Breaking Bad ve Fringe'yi 5 sezon boyunca izleyince hayatımıza giriyor bir açıdan.
izlememişsen Breaking Bad ve Fringe'yi izlemeni öneririm.

Degistirmeni oneririm ben yinede seni kimse konularina etiketleyemez boyle

White yap mesela

Amma sallamışlar. Kusura bakmayın, ama geleceğini sanmıyorum. Hepsi dedikodu yani...

belli olmaz vadi deyince durup bi düşüneceksin parayı basarlarsa herkes gelir
Ama şimdilik gerçekçi durmuyor, tabii öyle bir şey olursa tükürdüğü yalamaya da hazırım...

belli olmaz vadi deyince durup bi düşüneceksin parayı basarlarsa herkes gelir

Ama şimdilik gerçekçi durmuyor, tabii öyle bir şey olursa tükürdüğü yalamaya da hazırım...
İnşallah gelir bakacaz artık

Eyvallah agalar desteginiz icin bende oyke dusunuyorum en sevdiğim yabanci oyuncu

@takas @Maskeli Fedai görün görün

@cookies Doğrusu nick değiştirmek isim değiştirmek gibi zor ve zahmetli bir iş. Bunu Haxball ile burada kullanıyorum ama şimdilik memnunum, böyle gelmiş böyle gider büyük ihtimal. Belki sıkılırsam "White" kısmını kaldırmayı ilerde düşünebilirim.
Kısaltma olarak Walternatif diyebilirsiniz şimdilik

Gelirse çok iyi olur valla, dizi daha da güzelleşir.