onun kariyeri yolunda gelmez.)))Ölmeden önce Robert Downey Jr. yı Vadide görmek nasip olur İnşallah
zaten iron man filmi sadece iron man 3 ile 75 milyon dolar kazandı
onun kariyeri yolunda gelmez.)))Ölmeden önce Robert Downey Jr. yı Vadide görmek nasip olur İnşallah
nerden biliyon agaAga sen ne kadar biliorsan bu dizi sektörünü emin ol benim senden daha çok bilgim vardır. Neyse uzatmaya gerek yok
aga bişey olmaz vadi yine yükselir erkek paneli maneli hikayeTns de erkek seyirci panelinde sıkıntı var gelirse super olur ama fazla reyting katkısı olmaz gibi
Hehe öyle der ben memleketim Erzuruma geldiğimde bir buluşuruz seninle çıkarız sokaktaki insanlara sorarıznerden biliyon agaolabilir ben örnek verdim tanımıyorum o adamı kismede tanımaz sokaktaki adam kesinlikle tanımaz bilmez o ne der araba markası mı der
aga bişey olmaz vadi yine yükselir erkek paneli maneli hikaye
aga bak çarpılırsın, biz Al Pacino diyoz, biraz kendine gel, 😀Ölmeden önce Robert Downey Jr. yı Vadide görmek nasip olur İnşallah
ee o kadar da değil, o zaman bu reyting sistemi çöp olur , Al Pacino gelirse 20-50 yaşlar arasındaki her insanının vadiye o anlarda bakmaması çok imkan dahilinde değilTns de erkek seyirci panelinde sıkıntı var gelirse super olur ama fazla reyting katkısı olmaz gibi
ona laf anlatamazsın agaaga bak çarpılırsın, biz Al Pacino diyoz, biraz kendine gel, 😀
ee o kadar da değil, o zaman bu reyting sistemi çöp olur , Al Pacino gelirse 20-50 yaşlar arasındaki her insanının vadiye o anlarda bakmaması çok imkan dahilinde değil
yook 2 si de olabilir yada 1 i belli değil dahaGeorge Clooney galiba rafa kaldırıldı AL Pacino'da karar kılındı.
yook 2 si de olabilir yada 1 i belli değil daha
zaten bunlar ismi geçen kişiler illa ki biri gelecekBelli olana kadar 7 kuşak Hollywood oyuncularının haberini bekliyoruz o zaman.
zaten bunlar ismi geçen kişiler illa ki biri gelecekAl Pacino ismi 2005 te en çok geçen isimdi ve onun geleceği kesin gibi bişeyken sharon ve andy i getirdiler bakalım bu sefer olacak mı
aga sizin sayfadan ne ünlüsü olacakOha @takas @34rcp44 @-KADİR- @Maskeli Fedai @Master.1000 agalar @china_shangai abi bizim admin bu konunun linkini atmis bir bakintakas unlu oldu
Aga demedi deme senle ben ileride Vadi yorumculuğu yapmaya baslariz artik Dunya ikimizi konusuraga sizin sayfadan ne ünlüsü olacakbikaç kez açtığım vadi konusu acunn.com dan mynetine tüm ünlü sitelerde aynen yayınlanmıştı ama bişey olmadı
şüphem yok ona agaAga demedi deme senle ben ileride Vadi yorumculuğu yapmaya baslariz artik Dunya ikimizi konusur
aga bana göre Al Paciono daha büyük etki yapar diğerismi tanımayan çok bende tanımıyordum hala datanımam bi tek ismini duydum burdaÖlmeden önce Robert Downey Jr. yı Vadide görmek nasip olur İnşallah
Konu da hazır: Polat Alemdar Stark Endüstrinin sahibi Tony Stark ile "Super Asker" teknolojisini Türkiye'ye uyarlamak için görüşür. Ve bu arada Polat, Tony'yi tavuk döner yedirmeye götürür, bir buçuk porsiyon da kebap.Ziyafetten memnun kalan Stark, Polat'a yanında getirdiği Demir Adamlarından birini hediye eder ve olaylar gelişir...
Şaka bir yana Tony Stark olarak gelmese bile, Robert Downey'in herhangi bir Türk dizisinde oynaması gelmiş geçmiş en büyük transfer olur Türk dizileri adına. Ve bence Robert Downey, Al Pacino'dan 2015 yılı itibariyle daha başarılı ve daha formda yani tamam Al Pacino'nun adı yeter de, adam yaşlandı sonuçta. Micheal Corleone'den eser kalmadı. Robert Downey'in oynaması daha büyük bir olay olur KV Pusu adına.
Tabi hayallerde yaşıyoruz koskaca Robert Downey kim Türkiye'ye gelmek kim...@polat Şaşmaz
Konuya gelirsek, Pusu'yu uzun zamandır izlemiyorum ve vaktim olmuyor ama takip ettiğim kadarıyla A.Garcia Tapınakçıların en üstü değilmiş. Işte Al Pacino'ya uyacak en iyi rol final bölümünde Tapınakçıların en üstü olarak çıkmasıdır. Umarım haber gerçekleşir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?