Al Pacino Kurtlar Vadisi'ne Mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@takas bu adam IRON MAN 1,2 ve 3, The Avengers ve Sherlock filmleriyle dünya çapında çok ünlü oldu. Özellikle Iron Man 1,2 ve 3'ü izle ne kadar karizmatik bir adam olduğuna sen karar ver. :D

Ama sana katılıyorum Türkiye'de pek tanınmıyor belli bir kitle hariç. Ama Al Pacino'yu tanımıyan yok o açıdan Pacino reyting rekoru kırdırır ama dediğim gibi adam artık fazla aksiyona gelemez çünkü yaşlandı, 75 küsür yaştan bahsediyoruz. :D

@takas bu adam IRON MAN 1,2 ve 3, The Avengers ve Sherlock filmleriyle dünya çapında çok ünlü oldu. Özellikle Iron Man 1,2 ve 3'ü izle ne kadar karizmatik bir adam olduğuna sen karar ver. :D

Ama sana katılıyorum Türkiye'de pek tanınmıyor belli bir kitle hariç. Ama Al Pacino'yu tanımıyan yok o açıdan Pacino reyting rekoru kırdırır ama dediğim gibi adam artık fazla aksiyona gelemez çünkü yaşlandı, 75 küsür yaştan bahsediyoruz. :D
aga biz ondan aksiyon beklemiyoruz ki yaşının farkındayız ama ismi yeter Al Pacino :D diğer dediğin adamın kariyeri de baya parlak olabilir ama inan tanınmaz pek ülkemizde
Al Pacino vadide 10 dakka gözükse yeter bize Polat la yan yana görelim başka bişey istemem olacak İnşallah :D

Oncelikli olarak söylemek istiyorumki nickin cok karisik nasile ezberledin :kiki: :kiki:

2. Olarak eger bu adami konuk ederlerse diziye dünyanin parasini alir çünkü bu adam andy garciadan sharon stoneden falan daha ünlü bir şahıs :)

@takas hadi bakalım inşallah konuk olur, Türkiye açısından da iyi olur, kalite artar. Adamın adı yeter. :)

@cookies aslında bana gerçek ismim gibi çok kolay geliyor. Tabi dile kolay Breaking Bad ve Fringe'yi 5 sezon boyunca izleyince hayatımıza giriyor bir açıdan. :D izlememişsen Breaking Bad ve Fringe'yi izlemeni öneririm.

@takas hadi bakalım inşallah konuk olur, Türkiye açısından da iyi olur, kalite artar. Adamın adı yeter. :)

@cookies aslında bana gerçek ismim gibi çok kolay geliyor. Tabi dile kolay Breaking Bad ve Fringe'yi 5 sezon boyunca izleyince hayatımıza giriyor bir açıdan. :D izlememişsen Breaking Bad ve Fringe'yi izlemeni öneririm.
Degistirmeni oneririm ben yinede seni kimse konularina etiketleyemez boyle :(
White yap mesela :)

Amma sallamışlar. Kusura bakmayın, ama geleceğini sanmıyorum. Hepsi dedikodu yani... :)

belli olmaz vadi deyince durup bi düşüneceksin parayı basarlarsa herkes gelir :D
Ama şimdilik gerçekçi durmuyor, tabii öyle bir şey olursa tükürdüğü yalamaya da hazırım... :)

Ölmeden önce Robert Downey Jr. yı Vadide görmek nasip olur İnşallah

Konu da hazır: Polat Alemdar Stark Endüstrinin sahibi Tony Stark ile "Super Asker" teknolojisini Türkiye'ye uyarlamak için görüşür. Ve bu arada Polat, Tony'yi tavuk döner yedirmeye götürür, bir buçuk porsiyon da kebap. :D Ziyafetten memnun kalan Stark, Polat'a yanında getirdiği Demir Adamlarından birini hediye eder ve olaylar gelişir... :D

Şaka bir yana Tony Stark olarak gelmese bile, Robert Downey'in herhangi bir Türk dizisinde oynaması gelmiş geçmiş en büyük transfer olur Türk dizileri adına. Ve bence Robert Downey, Al Pacino'dan 2015 yılı itibariyle daha başarılı ve daha formda yani tamam Al Pacino'nun adı yeter de, adam yaşlandı sonuçta. Micheal Corleone'den eser kalmadı. Robert Downey'in oynaması daha büyük bir olay olur KV Pusu adına.

Tabi hayallerde yaşıyoruz koskaca Robert Downey kim Türkiye'ye gelmek kim... :D @Polat Şaşmaz

Konuya gelirsek, Pusu'yu uzun zamandır izlemiyorum ve vaktim olmuyor ama takip ettiğim kadarıyla A.Garcia Tapınakçıların en üstü değilmiş. Işte Al Pacino'ya uyacak en iyi rol final bölümünde Tapınakçıların en üstü olarak çıkmasıdır. Umarım haber gerçekleşir. :)
Eyvallah agalar desteginiz icin bende oyke dusunuyorum en sevdiğim yabanci oyuncu :D
@takas @Maskeli Fedai görün görün :)

Oncelikli olarak söylemek istiyorumki nickin cok karisik nasile ezberledin :kiki: :kiki:

2. Olarak eger bu adami konuk ederlerse diziye dünyanin parasini alir çünkü bu adam andy garciadan sharon stoneden falan daha ünlü bir şahıs :)

@cookies Doğrusu nick değiştirmek isim değiştirmek gibi zor ve zahmetli bir iş. Bunu Haxball ile burada kullanıyorum ama şimdilik memnunum, böyle gelmiş böyle gider büyük ihtimal. Belki sıkılırsam "White" kısmını kaldırmayı ilerde düşünebilirim.
Kısaltma olarak Walternatif diyebilirsiniz şimdilik :D