Alın Yazım'da Ayrılık!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
thumbnail_1439057138.jpg

Kanal D’nin sevilen ve ilgiyle izlenen günlük dizisi Alın Yazım’da ayrılık yaşandı!

Başrollerinde Duygu Keser, Adnan Koç, Ozan Dağgez, Orhan Aydın ve Ecem Karavus gibi isimlerin yer aldığı Alın Yazım dizisinde ayrılık yaşandı. Dizinin oyuncularından birisi olan Batuhan Sert diziden ayrıldı. Oyuncu, ayrıldığını İnstagram hesabından duyurdu!

Alın Yazım, yeni sezonuyla Eylül’de Kanal D’de!

Sezon finalinde zaten yoğun bakımdaydı, öleceğini tahmin etmiştim yaşaması saçma olurdu. :D

BATUHAN SERT'İN AÇIKLAMASI...

"Sevgili "Alın Yazım" Ailesine... Başarılı bir proje olan "Alın Yazım" dizisinde yer alma fırsatı verdikleri için Focus Film'e ve bu bir yıl boyunca bende büyük emekleri olan Sn. Canan Evcimen hocam , Sn. Atilla Cengiz hocam uygulayıcı yapımcı Sn. İsmail Çağlar'a , tüm oyuncu kadrosu ve tüm ekibe sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim. Bana emeği geçen , desteklerini esirgemeyen, motive eden, değerli hocalarımın görüşleri doğrultusunda oyunculuğuma katkı sağlayacağıma inandığım, bu yıl kazandığım üniversitede oyunculuk bölümünde eğitimime ağırlık vermek için ve özel nedenlerden dolayı yeni sezonda ayrılmak zorunda kaldığım "Alın Yazım" dizisine en içten dileklerimle başarılar dilerim. Hepinizi çok seviyorum. Saygılarımla... Batuhan SERT"

@mrt-06 @Aserat @adımutlukk @Reytinger

BATUHAN SERT'İN AÇIKLAMASI...

"Sevgili "Alın Yazım" Ailesine... Başarılı bir proje olan "Alın Yazım" dizisinde yer alma fırsatı verdikleri için Focus Film'e ve bu bir yıl boyunca bende büyük emekleri olan Sn. Canan Evcimen hocam , Sn. Atilla Cengiz hocam uygulayıcı yapımcı Sn. İsmail Çağlar'a , tüm oyuncu kadrosu ve tüm ekibe sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim. Bana emeği geçen , desteklerini esirgemeyen, motive eden, değerli hocalarımın görüşleri doğrultusunda oyunculuğuma katkı sağlayacağıma inandığım, bu yıl kazandığım üniversitede oyunculuk bölümünde eğitimime ağırlık vermek için ve özel nedenlerden dolayı yeni sezonda ayrılmak zorunda kaldığım "Alın Yazım" dizisine en içten dileklerimle başarılar dilerim. Hepinizi çok seviyorum. Saygılarımla... Batuhan SERT"

@mrt-06 @Aserat @adımutlukk @Reytinger
Kısaca benim dedğime geliyo.:F

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy