Alışverişlerinizi Nereden Yapıyorsunuz?

Alışverişlerinizi Nereden Yapıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    16
Yeri gelince her yerden yapıyorum ama mağazalar ağırlıkta.

Son 3 senedir yüzde 98 internet, elektronikte Hepsiburada, giyimde trendyol..

Fiyatı beşe katlayıp satan fırsatçı esnaflara prim vermiyorum
)

Reactions: S.G.A.T.
Esnaf mağaza farketmiyor alışveriş yapıyorum bir kerede internetten yapmıştım

Son zamanlarda esnaftan ekmek, su dışında bir şey aldığımı hatırlamıyorum. Gıda ürünlerini internetten hiç almadım galiba. Görmeden aldığım bir şeyi yiyip içmeyi tercih etmiyorum. Giyim için alışverişi de pandemi yüzünden zorunlu olarak internetten yaptım, mağazalara girip deneyerek almak daha iyi bence.

Market alışverişini bile internetten alıyorum. Vitrin gezmek istersem mağazaya da uğradığım oluyor.

Esnaf ve mağaza arasındaki fark? Esnaf, pazar, market veya küçük dükkanlar mı oluyor?

Ben gidip direk mağazalardan alıyorum. İnternet olarakta 1 sene içinde bir kaç kez oldu ama aldığım ürünler elektronik ürünlerdi. Pandemi nedeni ile öyle aldım yoksa mağazadan alırdım.

Amazondan alıyorum

Çarşı severim ben böyle rahat nefes ala ala yapacaksın alışverişini avm ler pek tercihim değil o nedenle 😉

Market dışında her alışverişi internetten yapıyorum. Göz göre göre kazık yemenin anlamı yok.

Fakat pandemi öncesi giyim alışverişinin bir kısmını da mağazadan yapıyordum. Tam bedenine uyan ölçüyü bulmak ve dokusunu vs görebilmek yediğin kazığa değebiliyor.

Reactions: The_Erinch