Alışveriş Bağımlıları Bir Arada (Jet Sosyete 4. Bölüm)

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,277
Puanı
1,060
Jet Sosyete'nin 4. bölümünde Gizem, Safiye, Zahide ve Pelin alışveriş bağımlıları terapisinde bir araya geldi, seansın yıldızı ise ilginç bakış açısıyla Safiye oldu.

:F:FYaa çok güzeldi bu sahne Safiye öyle güzel anlattı alışverişini kopardı valla

Tekrarını izliyorum şu an Star'da. :A @Aserat

Ay bu sahneyi izledim youtubeda çok iyidi :D

:F:FYaa çok güzeldi bu sahne Safiye öyle güzel anlattı alışverişini kopardı valla
bizim forumda da @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @Ahmed @YıldırıM @Thequeer @serhatt @Yiğitt @destere @Forumdash da oğlan memesi bağımlılığı terapisine girmeki bence bu sahnedeki gibi bol çeşit çıkar mesela melek teyzem kollu esmer oğlan memesi sever; çiğdem cadolozu sert ama pürüzsüz meme sever; queer bacım pek ayrım yapmaz hepsini sever:A

bizim forumda da @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @Ahmed @YıldırıM @Thequeer @serhatt @Yiğitt @destere @Forumdash da oğlan memesi bağımlılığı terapisine girmeki bence bu sahnedeki gibi bol çeşit çıkar mesela melek teyzem kollu esmer oğlan memesi sever; çiğdem cadolozu sert ama pürüzsüz meme sever; queer bacım pek ayrım yapmaz hepsini sever:A
@Aserat beni affetsin, ben başlığı görünce kanal D 'de bir sosyete yarışmasi vardı erken yayından kalkan. O sandım :F :F
Sonra videoyu izleyip yorumlarım :D