Güzel.Tekrarını izliyorum şu an Star'da.@Aserat
Güzel.Sonuna kadar izle birazdan bu sahne gibi komik bir tane daha var ayakkabıcıda geçen.
![]()
Benim için pek sıkıntı yok da millet daha ilk fragmandan beri sızlanıyor.Safiye'ye şiveni azalt dediler.![]()
Benim için pek sıkıntı yok da millet daha ilk fragmandan beri sızlanıyor.
Starların da bazı zaafları vardır.![]()
Aynen çok iyi olur.Gizem Ozan'a annen İstanbul'da mı dedi ileride gelebilir demek.Bomba olur Gizem'le rekabeti.
![]()
Tekrarını izliyorum şu an Star'da.@Aserat
Ay bu sahneyi izledim youtubeda çok iyidi![]()
bizim forumda da @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @Ahmed @YıldırıM @Thequeer @serhatt @Yiğitt @destere @Forumdash da oğlan memesi bağımlılığı terapisine girmeki bence bu sahnedeki gibi bol çeşit çıkar mesela melek teyzem kollu esmer oğlan memesi sever; çiğdem cadolozu sert ama pürüzsüz meme sever; queer bacım pek ayrım yapmaz hepsini severYaa çok güzeldi bu sahne Safiye öyle güzel anlattı alışverişini kopardı valla
lafı her seferinde nasıl dönüp dolaştırıp bizlere getiriyorsun pes doğrusubizim forumda da @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @Ahmed @YıldırıM @Thequeer @serhatt @Yiğitt @destere @Forumdash da oğlan memesi bağımlılığı terapisine girmeki bence bu sahnedeki gibi bol çeşit çıkar mesela melek teyzem kollu esmer oğlan memesi sever; çiğdem cadolozu sert ama pürüzsüz meme sever; queer bacım pek ayrım yapmaz hepsini sever![]()
@Aserat beni affetsin, ben başlığı görünce kanal D 'de bir sosyete yarışmasi vardı erken yayından kalkan. O sandımbizim forumda da @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @Ahmed @YıldırıM @Thequeer @serhatt @Yiğitt @destere @Forumdash da oğlan memesi bağımlılığı terapisine girmeki bence bu sahnedeki gibi bol çeşit çıkar mesela melek teyzem kollu esmer oğlan memesi sever; çiğdem cadolozu sert ama pürüzsüz meme sever; queer bacım pek ayrım yapmaz hepsini sever![]()