Ya bak bu konuda da haklı şimdi, Ferda'ya suç atan adamdan da ne beklersin ki...Yapmayın, etmeyin abi ya. Hepsi acıtasyon.
Ya bak bu konuda da haklı şimdi, Ferda'ya suç atan adamdan da ne beklersin ki...Yapmayın, etmeyin abi ya. Hepsi acıtasyon.
Ben her konuda haklıyım.Ya bak bu konuda da haklı şimdi, Ferda'ya suç atan adamdan da ne beklersin ki...
Cidden ya, Demet Akbağ ve Evrim Alasya şu sözleşmelerini yenilemeselerdi yüzüne bakmazdım bu rezil şeyin.Bir dizi izlerken nasıl hasta olunur...
Fazla iddialısın, Ferda sevmeyen birinin bu dediğini kabul edemem.Ben her konuda haklıyım.
Zaten hangi akılla bunu yurt dışında yayınlarlar ki.Cidden ya, Demet Akbağ ve Evrim Alasya şu sözleşmelerini yenilemeselerdi yüzüne bakmazdım bu rezil şeyin.
Cidden ya, Türk insanının kanser olduğu yetmedi bir de elalemi kanser ediyorlar.Zaten hangi akılla bunu yurt dışında yayınlarlar ki.
Ferda Queen'in askerleriyiz.Fazla iddialısın, Ferda sevmeyen birinin bu dediğini kabul edemem.
Yalancı şey.Ferda Queen'in askerleriyiz.
Resmen Türk dizilerine düşman edecekler elalemi.Cidden ya, Türk insanının kanser olduğu yetmedi bir de elalemi kanser ediyorlar.
Başıma dağ düştü galiba Emrecim Ferda'yı sever oldunFerda Queen'in askerleriyiz.
İnsanın adı çıkacağına canı çıksın diye boşuna demesinler.Yalancı şey.
İlk 14'ü satsalardı olurdu, ah dizi Fikret olmadan olmaz dedim haklıymışım.Resmen Türk dizilerine düşman edecekler elalemi.Ama bak ilk bölümler Netflix dizisi tadında.
Amaaan seninki sadece adı çıkmak değil aaa. Yalan söylüyorsun yalan.İnsanın adı çıkacağına canı çıksın diye boşuna demesinler.FERDA Queen ♥ ben.
Diş ağrısından saçmalıyorum sanırım.Başıma dağ düştü galiba Emrecim Ferda'yı sever oldun
Harika'yı ilk mesajın için attım.İlk 14'ü satsalardı olurdu, ah dizi Fikret olmadan olmaz dedim haklıymışım.
------
Amaaan seninki sadece adı çıkmak değil aaa. Yalan söylüyorsun yalan.
Fark ettim onu.Harika'yı ilk mesajın için attım.Fikret gittikten sonra toparlayamadılar bu diziyi.
Boşuna dememiş eniştem:Koskocaman Şahin Gürsoy geldi, ama biz göremedik daha. Şaka gibi! Bütün bölüm Ah*** Karadağ saçmalıkları ile geçiyor...
Fikret Gürsoy > ıvır zıvır her şey > Ah*** Karadağ şerefsizi.Fark ettim onu.Cidden adam dizinin temel taşlarından biriymiş, şerefsi.i Çağdaş'tan 1000 kat iyi oynuyordu.
Haklılıkta nirvana.Fikret Gürsoy > ıvır zıvır her şey > Ah*** Karadağ şerefsizi.
Akrep ilk 14 bölüm >>>>> Netflix dizileriResmen Türk dizilerine düşman edecekler elalemi.Ama bak ilk bölümler Netflix dizisi tadında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?