Videonun 27. saniyesini net hatırlıyorum ama orayı hatırlamıyorum, izlemişimdir.4. saniye.
Videonun 27. saniyesini net hatırlıyorum ama orayı hatırlamıyorum, izlemişimdir.4. saniye.
Perihan'ın nasıl akıllılık edip bıraktığını izlesek çok daha iyi olurdu.Keşke Ferda'nın çocukluğunu görseydik.
Aklı seninkiyle yarışır.Perihan'ın nasıl akıllılık edip bıraktığını izlesek çok daha iyi olurdu.
Yaşlandık be artık.Videonun 27. saniyesini net hatırlıyorum ama orayı hatırlamıyorum, izlemişimdir.
Dahilikte Queen Perihan Emgen 1, Ender Çelebi Argun Taşdemir Ekinci 2, ben 3.Aklı seninkiyle yarışır.
Ne kadar gereksiz değil mi ya...Ve Ahmet ölmesine yakın ajitasyonlara başlar.
Evet ne gereksiz sahneler...Ne kadar gereksiz değil mi ya...
O sahneler yerine ne güzel FerPer, ArDu, EfMer izlerdik.Evet ne gereksiz sahneler...
PUAHHAHAHAAHAHAHHHAHAHA Ender'i ayrı tut sen ve Perihan'dan asla dahi olamaz.Dahilikte Queen Perihan Emgen 1, Ender Çelebi Argun Taşdemir Ekinci 2, ben 3.
Hay ArDu'na EfMer'ine, bir de vıcık vıcık diyordun. Hem FerPer sevgin nereden geldi be.O sahneler yerine ne güzel FerPer, ArDu, EfMer izlerdik.
PUAHHAHAHAAHAHAHHHAHAHA Ender'i ayrı tut sen ve Perihan'dan asla dahi olamaz.
Evrim Alasya'nın o güzel yüzünü görmek için izliyorum ben.@Emre Ozansoy sesi kıstım şu dramatik sahneler bitince haber verir misin, içim almıyor.
İyi bari ses kısık izleyeyim.Tamam anladık Ah***, hadi öl artık.
------
Evrim Alasya'nın o güzel yüzünü görmek için izliyorum ben.Sen de öyle yap, ama etiket atarım.
İşte yine benim dediğime geliyoruz.İyi bari ses kısık izleyeyim.Ara ara uğrarım buralara.
Haklıymışsın valla, Vaşak amcam yine içimizi kararttı.İşte yine benim dediğime geliyoruz.Ah*** Karadağ ölse, bunları yapmak zorunda kalmazsın/kalmayacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?