Emre Ozansoy
Süper Mod.
Yaşamam, yaşatırım.Zamanı gelince bunları yaşayacaksın inş.
Yaşamam, yaşatırım.Zamanı gelince bunları yaşayacaksın inş.
İlk 100'e giremez inş...Bir taşla iki kuş.
Reytingler artıyormuş bir de.İlk 100'e giremez inş...
AyAr kavuştu birbirine, artarsa ikinci bayram.Tövbe de.
Ne güzel konuşuyorsunReytingler artıyormuş bir de.
00.15'de bitecek ama bunun arkasından önemli bir şey, hatta hiçbir şey gelmez.Dizi bitti mi şimdi
Artmayacak.AyAr kavuştu birbirine, artarsa ikinci bayram.
O zaman kapıyorum ben00.15'de bitecek ama bunun arkasından önemli bir şey, hatta hiçbir şey gelmez.
------
Artmayacak.Camdaki Kız tüm reytingleri çalsın inş.
AyAr nasıl bir etki yaptıysa sende, sevdiğin diziye bunu diyorsun. 😱Artmayacak.Camdaki Kız tüm reytingleri çalsın inş.
Keşke küfür etseydin00.15'de bitecek ama bunun arkasından önemli bir şey, hatta hiçbir şey gelmez.
------
Artmayacak.Camdaki Kız tüm reytingleri çalsın inş.
Bu rezilliğin karşısında görevim, bu arada en sevdiğim diziydi.AyAr nasıl bir etki yaptıysa sende, sevdiğin diziye bunu diyorsun. 😱
İçimden.Keşke küfür etseydin
YOK ARTIK! 😡Bu rezilliğin karşısında görevim, bu arada en sevdiğim diziydi.Haftaya Mucize Doktor'a geçmek istiyorum ama mecbur bunu izlerim.
💩 gibi az kalır.Ne güzel bir bölümdü
Korseli Kız ne yaBu rezilliğin karşısında görevim, bu arada en sevdiğim diziydi.Haftaya Mucize Doktor'a geçmek istiyorum ama mecbur bunu izlerim.
------
İçimden.
Saçmalama!💩 gibi az kalır.
Baştan başlamak istediğim için öyle bir şey olmaz zaten.YOK ARTIK! 😡
Artık bizimle değilsin. 😡Baştan başlamak istediğim için öyle bir şey olmaz zaten.Sahnelerini izliyorum 2 gündür, aşırı iyiymiş. Keşke zamanında izleseydim de şu rezaleti anında bıraksaydım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?