Akbankın 1 Günü Aşkın Süredir Çökmesi!

Mağdur oldunuz mu ?

• Evet

Oy: 2 28.6%
  • Hayır

Oy: 5 71.4%

• Kullanılan toplam oy
    7

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
18,892
Puanı
1,060
Akbank yüzünden insanlar aç kaldı borçlarını ödeyemedi faturaları ödeyemedi.30 küsür saattir bu sorun devam ediyor.Siz mağdur oldunuz mu bu banka yüzünden ? Ben oldum

İş bankasından şaşmayacağım artık:(

Akbank altın hesabı açmıştım aylar önce. Uzun zamandır kullanmıyorum bu bankayı. Ama Sabancı bile günlerdir bunu yapıyorsa biz bitmişiz.:(

• Beğendim
Reactions: cookies and Gizmen
Oldum evet. Hesap işlemlerim var yapamıyorum. Banka da ne soğuk kanlı. Sistemsel arıza var dedi kestirip attı. Battı mı ne yaptı ya !

• Beğendim
Reactions: cookies
Merhaba, müşterilerin mail adresleri, isim ve soyisim kombinasyonu ve sürekli aynı mail formatı ile gitmez.
Bu arada Lütfen Gerçek Alıcılar Gelsin, Vaktimi Harcamayın.. Çok amatörce bir cümle.
Son olarak 20 milyon insanın bilgisi olucak elinde ve 5000 dolar mı isteyeceksin?

10 yıldır ekmeğini yediğim kurum. Cevap vermeden duramadım.
Teşekkürler.

Merhaba, müşterilerin mail adresleri, isim ve soyisim kombinasyonu ve sürekli aynı mail formatı ile gitmez.
Bu arada Lütfen Gerçek Alıcılar Gelsin, Vaktimi Harcamayın.. Çok amatörce bir cümle.
Son olarak 20 milyon insanın bilgisi olucak elinde ve 5000 dolar mı isteyeceksin?

10 yıldır ekmeğini yediğim kurum. Cevap vermeden duramadım.
Teşekkürler.

Haklısın. Bende savunurdum. Haberlerin yanlış olduğunu söylüyorsunuz yani. En azından siz gibi tanıdıklar sayesinde içimiz rahat ediyor. @Gizmen sende gör canım.:D

• Beğendim
  • İlginç
Reactions: Gizmen and Angelica
Haklısın. Bende savunurdum. Haberlerin yanlış olduğunu söylüyorsunuz yani. En azından siz gibi tanıdıklar sayesinde içimiz rahat ediyor. @Gizmen sende gör canım.:D
tamam gördüm teşekkürler :D Koskoca Sabancı'nın hacklenmemiş olmasına, enazından bu haberi @The_Erinch 'in yalanlamış olmasına sevindim. ancak hala sitesinden para aktaramıyorum. aktarsam benim de içim rahat edecek de :DS

Mağdur olmadım ama çalıştığım kafede madur olan çok insan vardı her zaman nakit para iyidir

• Beğendim
Reactions: Gizmen