Akasya Durağı Yayından Kaldırıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muffin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
174
Kanal D'nin tekrarlarını her gün yayınladığı ve özellikle Total'de iyi reyting alan Akasya Durağı hafta içi yayın akışından,akıştaki diğer programların süreleriyle oynanarak kaldırıldı.Yeni akışa göre kanalın en az izlenen yapımlarından Mutfağım ve Şule Zeybek ile Gün Arası Akasya Durağı'nın gidişiyle oluşan boşluğu süreleri uzayarak sırtlanacak.Boşluğun bir kısmını da Arka Sokaklar dolduracak.2,5 saat ekranda olması gereken Arka Sokaklar ya 1,5 bölüm olarak yayınlanacak ya da tekrara özet alınacak.Yeni akışın kanala ne kazandıracağını veya büyük olasılıkla ne kaybettireceğini salı sabahı göreceğiz.

mantıklı karar aynı ekip rakip atv de diziye baslıyor her gün bedava reklam yapmaları beklenemezdi.en kötu as ın süresi uzatılır ya da rıza babaya alı rıza bey eklenir

Olaya bu açıdan bakmamıştım,mantıklı dediğiniz.

Artık bakmıyordum o kadar çok.Okuldan geldikten sonra 5 dk bakıp sonra Kanaltürkte saat 16.15 te ekrana gelen Emret Komutanıma bakıyordum.Kaldırılması kötü ama Akıllıca bır karar.

Bence reyting açısından yanlış karar. Bizim Okul'a olumlu katkı yapmaz Akasya Durağı'nın tekrarları bence hatta tam tersi olumsuz etki yapar. Akasya Durağı'nı izleyemeyen teselli olarak Bizim Okul'u izler. :):)

Yanlış karar çünkü her ne kadar yerden yere vursak da iyi reyting alıyor hep totalde...

zaten izlemiyodum...artık kanallararası zaplamada bile denk gelme ihtimali sıfırlandı...günün en güzel haberlerinden biri...[8D]

sevinmeyin beyler zombilerin atası akasya duragındır atamklar tam bitti derken bir yerden yine çıkıyorlar :))))

Ya cidden şu Akasya Duragı ve Arka Sokaklar Kanal D'nin imajını zedeliyor.