Akasya Durağı Taksi Lazımdır 1.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,379
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Nuri baba
Mertin baş düşmanı tarafından saldırıya uğrayıp ölür 3 yıl önce Mertte durağı her gördüğünde babasını Hatırlıcaktı o yüzden durağın eski sahibi mazhar bubaya verir
Orası artık köfteci olmuştur
Ve ilk müşterileri gelir Madam Heleni olur ve mezarlığa gidip çelenk koyarlar yolundan gitmeye ant içiyoruz
Sinan kasaptan aldığı et at eti çıkınca ve Mazhar binanın bankaya yatırdığı paralar kaybolur ve dükkan devlet tarafından ipoteklenir sinan ve Mazhar bubaya Haciz gelmiştir ve olan olur Emrenin annesi kızar boşanma davası açar Emreyede şarkı ya benimle gelirsin yada hiç yardım etmek sokakta kalırsınız eliften boşanacaksın yoksa sütümü helal etmem
Elifle kalıcam ben gerekirse Cehennemde yanarım
Sinan müşteriyi götürmeye çalışır Ama Hangi köprüden geçmeye çalışsa olay
Pendikten feribota binenler feribotta mahsur kalırlar kazayla bir mafya babasının teknesine binmisler taşıyîcı annelik yaptırıyormuş çocukları başkalarına satıyormuş
1.Bölümün sonu @Harunnn60 @MayısKralı @Çiğdem- @*YıldırıM* @destere @gözlemci

hahaha ayy senin senaryolarına bayılıyorum vlla :F

Sinan kasaptan aldığı et at eti çıkınca ve Mazhar binanın bankaya yatırdığı paralar kaybolur ve dükkan devlet tarafından ipoteklenir

Devlet tarafında ipoteklenme olmaz devlet en fazla kamulastirir.. İpotek borç karşılığı borclananin verdiği bir şey

Devlet tarafında ipoteklenme olmaz devlet en fazla kamulastirir.. İpotek borç karşılığı borclananin verdiği bir şey

Biliyorumda değişiklik olsun dedim Diğer ki bölümlerde oğlu olganın yaptığı yolsuzluk ramazan bitince işlicem bu konuyu

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking