Aileler Yarışıyor, Ufuk Özkan'ın Sunumuyla Çok Yakında TRT 1'de!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,858
Puanı
1,060

Eskiden Star TV'de ekranlara gelen, sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı Aileler Yarışıyor yarışması yeniden çekiliyor.

Yeniden çekilecek yarışmayı Ufuk Özkan'ın sunacağı Aileler Yarışıyor çok yakında hafta içi her gün TRT 1 ekranlarında olacak!

İşte yarışmanın tanıtım fragmanı:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ufuk özkan nasıl sunacak bakalım

Ufuk Özkan'ın sunması yarışma adına avantaj bence, aynı şekilde TRT 1'de ekranlara gelecek olması da avantaj olarak değerlendirilebilir.
16.00'da yayınlanır bence.

Bu programı bilmiyorum bilen biri anlatabilir mi ?

Bizim müdür yarışmacısı yarışmıştı bu programda

Çok iyi yarışma bende izlerim ama satine bağlı 16.00 veya 17.00 olursa izlerim.

Ufuk Özkan varsa izlerim zaten formatı da güzel

Konuya ayrıntı ve tanıtım videosu eklenmiştir.

Aileler Yarışıyor, Beyazıt Öztürk'ün Star TV'de sunduğu yarışma programıdır. Yarışmaya katılan aileler 100 kişiye sorulan soruların en fazla alınan cevaplarını tahmin etmeye çalışırlar en fazla puanı alan aile ise yarışmayı kazanır.
Yarışmanın formatı ABD'de ilk kez 1976 yılında başlayan ve halen devam etmekte olan Family Feud adlı yarışmadan gelmektedir.

Beyazıt Öztürk'ün Star'da yaptığı program Passaparola değil miydi ?

Bu anlattığın format Demet Akbağ'ın, sonra da Emre Altuğ-Çağla Şikel çiftinin sunduğu yarışmaya benziyor...

Beyazıt Öztürk'ün Star'da yaptığı program Passaparola değil miydi ?

Bu anlattığın format Demet Akbağ'ın, sonra da Emre Altuğ-Çağla Şikel çiftinin sunduğu yarışmaya benziyor...

Google'ya yazdım, Beyaz'ın ki geldi.

Google'ya yazdım, Beyaz'ın ki geldi.

Beyaz onu çok eskiden yapmışmış, ben o zamanlara yetişemedim.

Diğer yazdıklarım da yapmıştı...

Geçen yıl bu yarışmayı Emre-Çağla ikilisi yine TRT 1'de yapıyordu.

Beyaz'ın yarışması diyince ben 2-3 yıl önceki yarışma sandım...

Keyifli ve eglenceli geçer.

Eğer Çağla Şikel ile Emre Altuğ'nun yaptığı yarışmasaysa severim bu yarışmayı güzel olur

Geçen sezon yine trt1'de yayınlanmıştı gündüz Çağla Şikel ve Emre Altuğ sunuyordu