Toygar Işıklı'ya ait dizinin müzikleri.teknik anlamda -tek merak ettigim nokta- dizinin muzikleri kime ait ?
Toygar Işıklı'ya ait dizinin müzikleri.teknik anlamda -tek merak ettigim nokta- dizinin muzikleri kime ait ?
tesekkur ederim ivedi yanitin dan dolayi.Toygar Işıklı'ya ait dizinin müzikleri.
Geçen hafta şaka ile karışık yazmıştım bu mesajı ama cidden öyle olacak gibi. Bu dizi de tutmayacak, Ay Yapım hatırına tıpkı Üç Kuruş gibi sezon sonuna kadar ite kaka devam ettirecekler.
Kendi kendine mi konuşuyorsun?Geçen hafta şaka ile karışık yazmıştım bu mesajı ama cidden öyle olacak gibi. Bu dizi de tutmayacak, Ay Yapım hatırına tıpkı Üç Kuruş gibi sezon sonuna kadar ite kaka devam ettirecekler.
Toygar Işıklı'ya ait dizinin müzikleri.
Tam olarak neye göre cidden öyle olacağını anladın merak ettim?Geçen hafta şaka ile karışık yazmıştım bu mesajı ama cidden öyle olacak gibi. Bu dizi de tutmayacak, Ay Yapım hatırına tıpkı Üç Kuruş gibi sezon sonuna kadar ite kaka devam ettirecekler.
Tam olarak neye göre cidden öyle olacağını anladın merak ettim?Diziden yayınlanan tek şey 1 dakikalık teaser, onun da hem görüntülenmeleri oldukça yüksek sayılara ulaştı hem de sosyal medyada baya bir konuşuldu. Daha nasıl bir beklenti vardı ki şu aşamada diziden.
![]()
@Angelica Tutma şansı var ama tanıtım biraz basite kaçmış cidden (3-4 kere izleyince anlaşılıyor)2.tanitimi bence de daha ses getirici olmali.
bu arada, muziklerine dair halen bir bilgi bulamadim. . .
tutmasini istiyorum..bekleyip gorelim.
iyi seyirler dilerim.
Tanıtım diye verdikleri şey dizinin izleyiciye ne vaat ettiğine dair bir şey göstermiyor bence, bir buçuk dakikalık basit bir videodan başka bir şey değil. Sosyal medyada her şey abartılıyor, o yüzden görüntülenmelere pek aldanmamak gerek.Tam olarak neye göre cidden öyle olacağını anladın merak ettim?Diziden yayınlanan tek şey 1 dakikalık teaser, onun da hem görüntülenmeleri oldukça yüksek sayılara ulaştı hem de sosyal medyada baya bir konuşuldu. Daha nasıl bir beklenti vardı ki şu aşamada diziden.
![]()
Tanıtım diye verdikleri şey dizinin izleyiciye ne vaat ettiğine dair bir şey göstermiyor bence, bir buçuk dakikalık basit bir videodan başka bir şey değil. Sosyal medyada her şey abartılıyor, o yüzden görüntülenmelere pek aldanmamak gerek.![]()
Onların da bundan bir farkının olacağını düşünüyorum.Daha bu ilk teaser daha bir çok fragman gelecek o yüzden erken yorum yapma bence![]()
Onların da bundan bir farkının olacağını düşünüyorum.![]()
Aaa sensin basit be.Tanıtım diye verdikleri şey dizinin izleyiciye ne vaat ettiğine dair bir şey göstermiyor bence, bir buçuk dakikalık basit bir videodan başka bir şey değil. Sosyal medyada her şey abartılıyor, o yüzden görüntülenmelere pek aldanmamak gerek.![]()
Aaa sensin basit be.Sen git o total saçmalıklarını izle böylesi kalite sana ağır gelir.
![]()
O tokadı yiyen sen olacaksın Aile reytinglerinden sonra.
O tokadı yiyen sen olacaksın Aile reytinglerinden sonra.![]()