Aile - Tanıtım Fragmanı | Show TV - Yeni Dizi

Dante

Üye
Reaksiyon puanı
229
Puanı
44
Toygar Işıklı'ya ait dizinin müzikleri.
tesekkur ederim ivedi yanitin dan dolayi.
kendisinin en son - ''darmaduman dizisi'' muziklerini cok begenmistim.

arti parantez;
kendisi disinda, gozlemledigim kadariyla
''ay yapim'' son donem de cok degerli bir sanatci ile de calisiyor....
guldiyar tanridagli. dizi; baba, yali capkini. vs...

kendisinin tarzini cok basarili buluyorum.derinligi cok fazla bir bakis acisi var... dunya muzigini sentez dolayli kendi bakis acisi ile dinlemek cok farkli bir haz benim adima... ek bilgi; kendisi istanbul dogumlu -aslen uygur turku/dogu turkistan.

son yillarda dizi ve film islerin de arka planda tinilarini dinlemek ayri bir keyif
misal su filmin muzigini ilk duydugum da -filme ilmik gibi islenmis buldum ;

iyi seyirler dilerim.

Angelica

Favori Üye
Reaksiyon puanı
52,506
Puanı
1,060
Geçen hafta şaka ile karışık yazmıştım bu mesajı ama cidden öyle olacak gibi. Bu dizi de tutmayacak, Ay Yapım hatırına tıpkı Üç Kuruş gibi sezon sonuna kadar ite kaka devam ettirecekler.

Tutacak emre göreceksin bak o zaman sana hatırlatacam bu sözlerini :D

12.Adam

Favori Üye
Yılın En Favori Üyesi
2022 Dünya Kupası Tahmin İkincisi
Reaksiyon puanı
21,850
Puanı
1,060
  • Güldürdün
Reactions: Angelica

Sherlock

Süper Mod.
Reaksiyon puanı
46,295
Puanı
1,060
Geçen hafta şaka ile karışık yazmıştım bu mesajı ama cidden öyle olacak gibi. Bu dizi de tutmayacak, Ay Yapım hatırına tıpkı Üç Kuruş gibi sezon sonuna kadar ite kaka devam ettirecekler.
Tam olarak neye göre cidden öyle olacağını anladın merak ettim? :A Diziden yayınlanan tek şey 1 dakikalık teaser, onun da hem görüntülenmeleri oldukça yüksek sayılara ulaştı hem de sosyal medyada baya bir konuşuldu. Daha nasıl bir beklenti vardı ki şu aşamada diziden. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy

Angelica

Favori Üye
Reaksiyon puanı
52,506
Puanı
1,060
Tam olarak neye göre cidden öyle olacağını anladın merak ettim? :A Diziden yayınlanan tek şey 1 dakikalık teaser, onun da hem görüntülenmeleri oldukça yüksek sayılara ulaştı hem de sosyal medyada baya bir konuşuldu. Daha nasıl bir beklenti vardı ki şu aşamada diziden. :A

@Emre Ozansoy enese katılıyorum emre neye göre anladın :D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
51,823
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Tanıtım diye verdikleri şey dizinin izleyiciye ne vaat ettiğine dair bir şey göstermiyor bence, bir buçuk dakikalık basit bir videodan başka bir şey değil. Sosyal medyada her şey abartılıyor, o yüzden görüntülenmelere pek aldanmamak gerek. :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica

Angelica

Favori Üye
Reaksiyon puanı
52,506
Puanı
1,060
Tanıtım diye verdikleri şey dizinin izleyiciye ne vaat ettiğine dair bir şey göstermiyor bence, bir buçuk dakikalık basit bir videodan başka bir şey değil. Sosyal medyada her şey abartılıyor, o yüzden görüntülenmelere pek aldanmamak gerek. :A

Daha bu ilk teaser daha bir çok fragman gelecek o yüzden erken yorum yapma bence :D

• Aynen
Reactions: Dante

serhatt

Moderatör
Reaksiyon puanı
55,695
Puanı
1,060
Aaa sensin basit be. :A Sen git o total saçmalıklarını izle böylesi kalite sana ağır gelir. :A

• Olmamış
Reactions: Emre Ozansoy

Alos

Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,886
Puanı
700
YETER hep Anadolulu aile ve zengin İstanbullu aile konulu diziler sıktı artık.

MasacRE

Favori Üye
Reaksiyon puanı
27,495
Puanı
1,059
Tamamen Serenay ile Kıvanç'ın romantik ilişkisine dayalı bir dizi gibi gösteren ilk iki tanıtımdan çok daha iyi olmuş bu tanıtım. Yeni tarihi de gelsin artık da bakalım, merak ediyorum bu diziyi.

• Beğendim
Reactions: Dante