'Aile Saadeti'nin Okuma Provası Gerçekleşti! | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,672
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
oqxnbkz.jpg

ATV'nin yaz sezonunda izleyici ile buluşturacağı 'Aile Saadeti' dizisi için geri sayım başladı.

Yapımcılığını Sinehane'nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir'in oturduğu, senaryosunu Burak Aksak'ın kaleme aldığı dizi, akraba olup birbirlerini hiç tanımayan üç farklı ailenin yollarının kesişmesini konu alıyor.

Okuma provaları geçtiğimiz gün gerçekleşen dizinin oyuncu kadrosunda Burak Dakak (Murat), Buse Meral (Gönül), Vildan Atasever (Tülay), Hakan Yılmaz (Tekin), Fatih Al (Harun), Hakan Karsak (Emin), Esra Kızıldoğan (Öykü), Sibel Aytan (Maya), Kürşat Demir (Doberman), Ahmet Mark Somers (Fikri), Volkan Uygun (Hakkı), Zerrin Sümer (Salime) ve Suat Sungur (Asker Abi) yer alıyor.

Aile Saadeti, yakında ATV'de!

dizi de begendigim kimi oyuncular var . yonetmen ve senarist de keza begendigim ikili . ozetle - diziyi simdiden listeme aldim :ok: .

vidyo icin tskler emre .

1.02 de gorunen oyuncu - en son ^esref ruya dizisinde - esref'in ceza kestigi karakteri oynayan isim degil mi ? (gercek ismini bilmiyorum) .

basa donersek ,

@TenTen , guzel gunler sonrasi , benzer bir is mi geliyor - ne dersin :)
@Mehmet Can her ikinizle de keyifli yorumlasmalarimiz olmustu > guzel gunler ve omer dizileri basliginda . :ok:

olur da bu diziye bakma vaktiniz olursa, kendi basliginda yorumlariz .

• Beğendim
Reactions: TenTen
Burak Aksak senaryo hiç tahmin etmezdim nasıl yazacak bir merak ettim. Ama komedi dizisi ile Tv'de maalesef hep bir dezavantaj durumu var

Burak Aksak senaryo hiç tahmin etmezdim nasıl yazacak bir merak ettim. Ama komedi dizisi ile Tv'de maalesef hep bir dezavantaj durumu var
tv de, derem ciray ile yazdigi - ben de ozledim dizisi - kanimca degeri bilinmeyen leziz bir is di .

leyla ile mecnu'nu izlemedigim den bir yorum getiremem ,

film olarak cok begendigim isleri ; bana masal anlatma . kara bela .

velhasil ,
uzun sureler sonra iyiki tvye geri dondu .
en son senarist olarak yer aldigi is sanirim -sevda kusun kanadinda- dizisiydi (2016 2017) .

@dezavantaj tv komedi dizisi ; ayni gorusteyim .

reytingler den bagimsiz - gittigi yere kadar izliyecegim .

saygilar .

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Başroller vasat olmamış maalesef senarist ve yönetmen tamam işin de başarılar ona laf yok