Aile Saadeti - Tanıtım Fragmanı | ATV - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,813
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Gq0RofGWAAA7x8G

ATV'nin Sinehane imzalı yeni dizisi 'Aile Saadeti'nin tanıtım fragmanı yayınlandı.

Yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir'in oturduğu, senaryosunu Burak Aksak'ın kaleme aldığı, başrollerini Burak Dakak ile Buse Meral'in paylaştığı dizi için geri sayım başladı.

Aile Saadeti, yakında ATV'de başlıyor!

Tanıtım güzel ve samimi olmuş. Tutma şansı var. ATV'ye rahat nefes aldırır hep 4-5 alsa yaz boyu ve kışın da. :D

• Beğendim
Reactions: Mehmet Can
bayildim , cok tatli gozukuyorlar .

tesekkurler sevgili @Emre Ozansoy .

hazir misiniz @Mehmet Can , @TenTen 😉

sevgili @Dosi , @RüzgarGülü , @xemrexxx , @The_Erinch , @Angelica -sizleri de bekliyorum dizimize 😉

bir an once ilk bolum gelsin , basligi acilsin . heyecan basti .:bhr:
Çatı Katı Aşk'ın ilk tanıtımını anımsatsa da yaz sezonunda aradığım sıcaklığı karşılayacağını düşünüyorum, güzel duruyor hem oyuncular hem de kurulan dünya. :bhr:

Tek tanıtımla yorum yapmak zor ama tanıtım bana geçmedi. Yapmacık duruyor. Nerede İkinci Bahar, Canım Ailem nerede bu.

Umarım bu dizi tutar. Bayadır böyle dizi yayınlanmadığını fark ettim. Sektörün ihtiyacı var. Ayrıca reyting düzeni de değişmeli acilen. Bu tarz diziler ve yarışmalar hep kurban oluyor.

• Beğendim
Güzel Günler ve Benim Güzel Ailem tadı aldım fragmandan. Oyuncu kadrosu iyiymiş.

Entrikasız, keyifli, tatlı bir aile dizisine benziyor.
Bol şans dilerim.

• Beğendim
Birlik beraberliğe ihtiyacın arttığı bu dönemde bu tarz dizilere ihtiyaç çok. Umarım devamlılığı olur. Bekliyoruz. :)

• Beğendim