aile dizilerine ne oldu?

Yaprak dokumunun neresi aile dizisi?orada ailemi vardi,ilk 2 bolum disinda?ben sahsen 5 yil gormedim.

Yaprak Dökümü literatüre "aile dizisi" olarak geçti diyebiliriz aslında, Yaprak Dökümü ile "aile dizisi" kavramı ortaya çıktı.

Tabi bu dizi Canım Ailem'de tasvir edilen aileden çok farklı, dediğim gibi aile dizisi iki yönlü de kullanılıyor, ben daha çok yıkılan aileler için kullanıyorum bu terimi.
 

Hayir bence Cocuklar duymasin,canim ailem gibi diziler daha gercekci aile dizileri.onun icinde reytinglerde geri kaliyorlar.
Yaprak dokumundeki aile hayati her kes kabul eder ki,yasanmasi mumkunsuz bir hayatdi.yani yalandi.o kadar olayin bir ailede yasanmasi cok zor.sanki yaprak dokumunde 50 tane ailedeki kotulukleri 1 aileye yuklemisler.
 
ne güzel yazmışım.
5.5 yıl geçmiş hala güncelliğini koruyor konu.