Aile Arasında'nın Devamı Geliyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,057
Puanı
1,061

Son dönemin gişe rekortmeni yapımlarından Aile Arasında'nın ikincisi geliyor!

Yapımcılığını BKM'nin, senaristliğini Gülse Birsel'in, yönetmenliğini Ozan Açıktan'ın üstlendiği; kadrosunda Birsel'in yanı sıra Engin Günaydın, Demet Evgar, Erdal Özyağcılar, Devrim Yakut, Fatih Artman, Ayta Sözeri, Derya Karadaş, Şevket Çoruh, Su Kutlu, Devin Özgür Çınar ve Deniz Hamzaoğlu'nun yer aldığı yapım, 1 Aralık 2017'de vizyona girmiş ve 5 milyondan fazla izlenmişti.

Filmin dağıtımcısı CGV Mars Dağıtım'ın paylaştığı çizelgeye göre Aile Arasında 2, Aralık ayında izleyiciyle buluşacak.

Demiştim.
@Aserat Ama bu yaz çekilmesini beklemiyordum paragöz BKM kadını zorlamıştır.
Gülse'nin açıklamalarından sonra pek umutlanmamıştım şaşırdım ben de. 5 milyon izlendi bir zahmet zorlasın.
O değil de Jet Sosyete gelecek sezon devam ederse reytinglerine katkısı olur iyi denk geldi.

Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. İlki kadar iyi olmamasından korkuyorum, devam filmi için erken. Farklı bir proje daha iyi olabilirdi. Ama Engin Günaydın

İlk film gerçekten çok başarılıydı, onun kadar iyi olacağını ben de sanmıyorum ama mutlaka kaliteli olacaktır yine.

İlgi göreceğini sanmıyorum, seneye vizyon epey dolu. O dolulukta iş yapamaz gibime geliyor. İlki güzeldi tabi, aynı tat olur mu bilemiyorum.

Ya Gülse bırak şu sosyeteyi de bu filmi çek ya. Valla merakla bekliyorum 2.filmi.

Reactions: Aserat
Gerçekten koltukdan düşercesine güldüğüm bir filmi.......Ama devamı konusunda hiç haber okumamıştım..