Ahu'ya Villa Şoku

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Kızına ait villada kaçak eklentiler bulunduğu iddiasıyla yıkım kararı çıkan Ahu Tuğba, 'Kızımın psikolojisini bozdular' diyerek veryansın etti.[/B]

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Yalıkavak beldesinde Yeşilçam'ın unutulmaz sanatçılarından Ahu Tuğba'nın kızına ait olan villada kaçak eklentiler olması nedeniyle yıkım kararı ve para cezası verildiği ortaya çıktı. Tuğba, 250 bin lira değerindeki villasını satışa çıkartırken, Belediye Başkan Vekili CHP'li Nevcihan Özcan, "O sitede sadece Tuğba için değil birçok binanın kaçak bölümleri için yıkım kararları var. Sayın Tuğba medyayı kullanarak ve belediyeye gelip yüksek sesle konuşarak cezayı geri aldırmaya çalışıyor. Sanatçı diye ayrıcalık yapamayız" dedi.

'Kızımın psikolojisini bozdular'

Tuğba'nın kızı Ahu Anjelik Alajbegu'ya ait Bodrum'un Yalıkavak Beldesi Sümbül Sokak Sporkent Tatil Sitesi'ndeki 270 no'lu villasına yapılan kaçak eklenti ve oda ile ilgili olarak Yalıkavak Belediyesi tarafından yıkım kararı ve yaklaşık 6 bin lira para cezası verildi. Tuğba, 2002 yılına kadar kızı ile birlikte tatil yaptığı, son yıllarda kiraya verdiği villayı satma kararı aldı. Tuğba, 'Bugüne kadar yıkım kararı almayan belediye, ben 'Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı seviyorum, onun icraatlarını sonuna kadar savunuyorum' diye bunları başımıza açtı. Çocuğumla uğraşmasınlar, yıkılacak 60 bin ev ve otel var önce onları yıksınlar' dedi.

[/SIZE][/COLOR][/FONT]