Ahu Türkpençe Hangi Diziye Katılıyor?

İlla konuyu Hüsne Sultan'ım ve kıl torbası hamster'ın savaşına getireceksin, değil mi? Hüsne'me kurban ol sen... :F

Bir de Amerika ne alaka, anlayamadım. İşe onu bile karıştırdın ya, pes artık. Hem senin aklın fesat... :A

Kasteddiğim o konuydu ama daha çok kaybedeceksin sen galiba.:A Şeref meselesi, Urfalıyam Ezelden Ex olunca baya fark olacak.:A

Orada bir mecaz yapmıştık ama saol batırdın yine.:(

Kasteddiğim o konuydu ama daha çok kaybedeceksin sen galiba.:A Şeref meselesi, Urfalıyam Ezelden Ex olunca baya fark olacak.:A

Orada bir mecaz yapmıştık ama saol batırdın yine.:(
Ne demek, batırmak benim işim... :F
Ayrıca bundan sonra biz kazanacağız inşallah... :)

Urfalıyam Ezelden'e kurban olsun Kanal D. Uğruna Ana Haber'i bile yayınlamadığı Şeref Meselesi'nin durumunu gördük... :A

Bu arada bize yeni bir tartışma konusu daha çıktı, hayırlısı olsun... :X

Ne demek, batırmak benim işim... :A

Urfalıyam Ezelden'e kurban olsun Kanal D. Uğruna Ana Haber'i bile yayınlamadığı Şeref Meselesi'nin durumunu gördük... :A

Bu arada bize yeni bir tartışma konusu daha çıktı, hayırlısı olsun... :X

Sen Şeref Meselesi'ni desteklemiyorsun dimi.:F Tamam o zaman tek Urfalıyam Ezelden var.:A

Sen Şeref Meselesi'ni desteklemiyorsun dimi.:F Tamam o zaman tek Urfalıyam Ezelden var.:A
Urfalı ve ŞM meselesini anlamadım. Maşallah yine karmakarışık bir şekilde yazmışsın. Şu duruma bir açıklık getirsen diyorum? :A

Ve desteklemiyorum. Çok sıkıcıydı, Urfalı bunun yüzünden şutlandıysa ben Kanal D'ye ne diyeyim? :)

Urfalı ve ŞM meselesini anlamadım. Maşallah yine karmakarışık bir şekilde yazmışsın. Şu duruma bir açıklık getirsen diyorum? :A

Ve desteklemiyorum. Çok sıkıcıydı, Urfalı bunun yüzünden şutlandıysa ben Kanal D'ye ne diyeyim? :)

Ben seni Şeref Meselesi'nide izleyecek biliyordum.:F Neyse bende antiyim zaten Hicran etkisiyle hala.:A

yakında süprizler olaçakmış merak ettim şimdi
ocak ayında başlyacak dizi en gec subat ayı alur

Bayadır ekranlarda göremiyorum, hem oyunculuğu açısından hemde bizim açımızdan daha iyi olur.

Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Ahu Türkpençe sevdiğim isimler. Güzel bir dizi olur umarım. :)

SANEM ÇELİK VE OKTAY KAYNARCA'YA AHU TÜRKPENÇE DE KATILDI
Ahu Türkpençe ekranlara geri dönüyor

Ahu Türkpençe, Oktay Kaynarca ve Sanem Çelik'e rol arkadaşı oldu.

Oktay Kaynarca ve Sanem Çelik’i 'İnadına Yaşamak’tan sonra bir kez daha bir araya getirecek olan diziye yeni bir oyuncu daha katıldı.

Bir İstanbul Masalı ile ünlenen ve son olarak ekran macerası kısa süren Vicdan’da rol alan Ahu Türkpençe de diziye dahil oldu.

Dizinin kadro çalışmaları devam ederken Merve Sevi'nin de diziye dahil olması bekleniyor.

Kadro çalışmaları devam eden dizi, 2015 yılında yayına girecek.

yakında bombalar patlayacak atvde
atvde kupa macı var aralık ayında yeni dizlerin tanıtımınıda yapacak
alabora cansel dizisi ntc medya dizisi birkaç dizi daha var
yakında kokusu cıkar

T C Oktay Kaynarca ‏@Kaynarca_Oktay · 1 Ara
Gibi haberlerin tarafımla uzaktan yakından alakası yoktur.. Kulaktan duyma ve kopya haberciliktir

yalanmış dizi böyle dizi yokmuş yada oktay kaynarca böyle bir dizide yok