Ahsen Eroğlu "İstanbullu Gelin" Hakkında İlk Kez Konuştu!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,705
Puanı
1,060
fc3853ba-3fd0-47a0-8faa-325f813d4e5d.jpg

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci, Dilara Aksüyek, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar,Hakan Altıner,Nergis Çorakçı ve Neslihan Yeldan gibi isimlerin paylaştığı "İstanbullu Gelin" olaylı bir bölümle sezon finali yapmıştı.

Dizinin son bölümünde Boran'lar tüm mal varlıklarını kaybetmiş,Faruk ve Süreyya çifti bebekleri Yaz'ı kucaklarına almıştı.Dizi yeni sezonda büyük bir zaman atlaması yaşayacak ve çiftin kızları Yaz büyümüş olacak.

Son olarak Kızlarım İçin adlı dizide rol alan Ahsen Eroğlu dizide çiftin kızları Yaz rolüne hayat verecek.Diziye yeni katılan genç oyuncu diziyle ilgili ilk kez konuştu:

"İstanbullu Gelin kadrosuna katılmak benim için heyecan verici. İstanbullu Gelin, içinde yer alan kadın karakterlere, hiç rastlamadığımız nitelikler katan bir hikaye. Bu kadınlardan biri olmak çok özel hissettiriyor. Büyük bir ekip ve deneyimli oyuncu kadrosuyla çalışacak olmak benim için okul kadar öğretici olacak. Zeynep Günay Tan ile etkileşime geçerek karakteri çıkarmak için heyecanlı ve sabırsız hissediyorum."

"İstanbullu Gelin" yeni bölümleriyle Eylül'de Star Tv'de!

4939ed6f-3a04-4ede-b969-ea67f954e2db.jpg

Anne dizinde çok gıcık olmuştum Duru'ya. Oyuncu iyi ama kaliteli ve içi boş olmayan bir diziye katılsaymış keşke.