Ahmet Melih Yılmaz'dan Şok 'Çukur' Açıklaması!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,618
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Geçtiğimiz haftalarda 'Çukur' dizisinden ayrılan Ahmet Melih Yılmaz diziden neden ayrıldığını açıkladı!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün üstlendiği, dizinin başrollerinde; Aras Bulut İynemli, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Kubilay Aka, Cihangir Ceyhan, Burak Dakak, Meral Çetinkaya, Nur Sürer ve Barış Arduç gibi isimlerin yer aldığı dizide Timsah Celil karakterine hayat veren Ahmet Melih Yılmaz senaryo gereği ölerek diziden ayrılmıştı.

9 bölüm boyunca sahnesinin olmamasından dolayı yapım şirketine sete çıkmayacağını söylediğini belirten oyuncu, yapımın karakteri birkaç bölüm sonra öldüreceğini belirtmesi sonrası oyuncu ise hemen öldürmesini talep ettiğini belirtti. İşte oyuncun o açıklaması:

Reactions: ömer karataş
9 bölüm bekletmek ne? 😱 Hikayesini hemen bitirseler belki başka bir diziden teklif gelecek. En doğru karar, tebrikler!

Şu video aklıma geldi. Yıldız'ın ses tonu ile açıklama yapmış

Reactions: Forumdash
Al işte benim dediğim şeye benzer.
Benim dediğim oyuncu da “bazen 2-3 bölüm üst üste sahnem olmuyor bu sezon” demişti. O kadar kalabalık bir kadro ve kararsız bir senarist var ki. Sürekli birileri ekleniyor ve olan diğer karakterlere oluyor.

Bu diziyle ilgili bir yorum görmüştüm ağzına kadar doluyken yeni yolcu almaya çalışan minibüs gibi diye. Daha eldeki oyuncuları doğru düzgün kullanamayıp sürekli yeni oyuncu takviyesi yapmak senaryonun yetersizliğini gösteriyor. Doğru karar vermiş.

9 BÖLÜM NEDİR PES.