- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Star'ın yeni sezonda en güvendiği dizi, bu dizi için her dizisini feda eder. Beklentiyi karşılayacak mı bakalım.p2 mi oha bu dizi p2 de başlasın forumu bırakırım
Star'ın yeni sezonda en güvendiği dizi, bu dizi için her dizisini feda eder. Beklentiyi karşılayacak mı bakalım.p2 mi oha bu dizi p2 de başlasın forumu bırakırım
Behzat Ç. düşük bütçeli biz diziydi oyuncu kadrosuda sınırlıydı. Bu pahallı bir yapım PT2'de zarar eder.p2 mi oha bu dizi p2 de başlasın forumu bırakırım
Söz mü
Yok artık.😱 PT2 mi?
Behsat Ç. 2 geliyor.
Evet aynen öyle.
''Kalite, kalite!'' diye bağırırken küçük Ağa'ya mı düştün?o havanın sönmesi zor
küçük ağa çoğu gün ab dizisi''Kalite, kalite!'' diye bağırırken küçük Ağa'ya mı düştün?
Ab'si batsınküçük ağa çoğu gün ab dizisi
oyuncuları rollerinin hakkını veriyor senaryosunu beğenmesem deAb'si batsınGerçekten kaliteli olduğunu mu düşünüyorsun?
Olabilir, sadece oyuncular kaliteli yapmaz ki diziyioyuncuları rollerinin hakkını veriyor senaryosunu beğenmesem de
ab dizisi olması kaliteli yaparOlabilir, sadece oyuncular kaliteli yapmaz ki diziyiSarp'ı pek beğenmiyorum oyunculuk açısından, Birce harika ama
Alakası yok bence reytinglerleab dizisi olması kaliteli yapar
küçük ağa ve büyük ağa da iyi şimdi
sana göre öyle ya da dizisi izlenmeyenlere göre öyleAlakası yok bence reytinglerleÇocuk dizisi gayet
Sarp'ın bakılacak tarafı yok. Birce Tubama benziyor o yüzden sana katılıyorum.Olabilir, sadece oyuncular kaliteli yapmaz ki diziyiSarp'ı pek beğenmiyorum oyunculuk açısından, Birce harika ama
İki yeşil göz, iki güzellikSarp'ın bakılacak tarafı yok. Birce Tubama benziyor o yüzden sana katılıyorum.
Rol arkadaşlarıyla evlenmesi sürekli yadırgayıcı evet haklısın.İki yeşil göz, iki güzellikBirce'yi karakter olarak çok tanımıyorum ama basın ve medyadan okuduklarıma göre pek seveceğim bir tarzda kişiliği yok
Belki Sarp'ın iticiliğinden dolayıdır(Karısı ya, ondan şeyettim)Rol arkadaşlarıyla evlenmesi sürekli yadırgayıcı evet haklısın.
sen niye bakıyon ki sarp a @Çiğdem- baksınSarp'ın bakılacak tarafı yok. Birce Tubama benziyor o yüzden sana katılıyorum.
Murat Ünalımış'ı da beğenmiyordum ben, yanına yakışan birini bulamadı.Belki Sarp'ın iticiliğinden dolayıdır(Karısı ya, ondan şeyettim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?