Ahmet Kural'dan "Mütevazi Olmayan" Hareketler!

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
41,077
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Ekşi Sözlük'te bir yazarın gece kulübünde rastladığı Ahmet Kural ile yaşadığı olay kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Yapılan araştırmalar sonucunda ifşa olan ve adının 'Zilan Odabaşı' olduğu saptanılan yazar, Ahmet Kural'ın hiç de mütevazi olmadığını, kendini beğenmiş ve kaba saba biri olduğunu ima etti. Yaşanılan olayı tüm ayrıntılarıyla anlattı.

Üstelik yazdığı entrynin CSB yani sahte olmadığı, olayın bire bir yaşanmış olduğu bilirkişilerce doğrulandı.

İşte o olay olan entry ;

Not: Entry olayı olduğu gibi anlattığı için biraz küfürlüdür. Kimsenin rahatsız olacağını sanmıyorum ama yine de uyarmak gerek.

https://eksisozluk.com/entry/47816238

Son düzenleme:
Geçen gece sabaha karşı girildi bu entry ve olay oldu.

Eğer doğruysa çok yazık olmuş. Doğru değilse bile yazık olmuş. Yani gayet karışık bir durum olmuş...

Entryi okudum hikaye bitene kadar. Resimdeki bayan Ahmet Kural'la tartışan bayan mı? Bir bayan ile konuşmalara bak ünlü olunca bu ne tavırlar?

Gerçek gibi gözüküyor.Belki de bu yüzden şimdiye kadar ortaya çıkamadı Ahmet Kural.Sempatik yüzünün arkasında ne var bilinmez ama eğer durum böyleyse zaten daha da öne gidemez.Bir kaç sene belki de ay buralarda kalır,sonra da unutulur.Belki 10-15 yıl sonra bir sabah programında görürüz kendilerini "neden yıllardır ortalıklarda yok?" başlıklarıyla...

Sevmiyorum bu adamı çok şımardı

Dün Ekşi bununla çalkalanıyordu resmen. Entry gece 2'de yazılmış, sabah saat 12'ye kadar 400 entry girilmişti bile olayla alakalı. Sonra daha da arttı tabii sayı. Yalnız orada yazılanların bir çoğu da Ahmet Kural'ı destekler nitelikteydi. Ekşi Sözlük'ü takip edenler; Kardeş Payı, İşler Güçler gibi dizilerin ve orada oynayan oyuncuların sözlükte ne kadar sevildiğini ve tutulduğunu bilirler. Bu yüzden çoğu yazar Ahmet Kural'ı savunmuş ve "O öyle yapmaz, sen onu o hale getirmişsin ki küfretmiş" diyerek Zilan Odabaşı'nı suçlamış. Eminim ki olayın öznesi Ahmet Kural değil atıyorum Kerem Bürsin olsaydı veya Ahmet Kural, Kardeş Payı'nda değil de yine atıyorum Kiraz Mevsimi'nde oynasaydı bu kadar savunulmazdı sözlükte.

Ahmet Kural'ın oyunculuğunu beğenirim, ancak eğer yaptığı gerçekten doğruysa benim için sadece oyunculuğunu beğendiğim birisi olarak kalacak. Ama bildiğim kadarıyla olay henüz doğrulanmadı, sadece olayın Kardeş Payı'nda Kartal'ı oynayan Cemil Şahin'in Beşiktaş'taki barının açılışında olduğu biliniyor.

Ama Zilan da az değilmiş, diğer meslektaşları hakkında bir tane pozitif yorumu yok sözlükte. Gerçi silmiş entrylerini ama ekran görüntüleri bulunabilir.

Son düzenleme:
biraz daha beklemek lazım hemen doğrudur yada yanlıştır diye karalama yapmayalım.