Ahmet Kural ve Tuvana Türkay Aynı Dizide!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,645
Puanı
1,060
Dlq4wzKX4AYeuG7.jpg:large

Bu sezon dizi işine de girmeye karar veren TV8'den yeni bir dizi daha geliyor.

İşler Güçler ve Kardeş Payı dizilerinde izlediğimiz Ahmet Kural ve son olarak Kızlarım İçin dizisinde başrol oynayan Tuvana Türkay aynı dizide buluşuyor.

İkili TV8'de ekranlara gelecek olan komedi türündeki dizide başrolü birilikte paylaşacak.

Detaylar çok yakında...

Bu dizide adı geçmiyor ki :A
Google'da arattırdım, "Oyuncu Tuvana Türkay, çekimleri Ekim ortasında başlayacak projede, Ahmet Kural ve Murat Cemcir'le başrolü paylaşacak." diye yazıyor. Murat Cemcir'in adı geçtiği, yani Murat Cemcir'in de rol alacağı her yerde yazıyor. :D

Google'da arattırdım, "Oyuncu Tuvana Türkay, çekimleri Ekim ortasında başlayacak projede, Ahmet Kural ve Murat Cemcir'le başrolü paylaşacak." diye yazıyor. Murat Cemcir'in adı geçtiği, yani Murat Cemcir'in de rol alacağı her yerde yazıyor. :D
Benim baktığım sitelerde sadece Ahmet Kural'ın adı geçyordu,o yüzden eklemedim :D

Süper. Kardeş payı gibi farklı bir dizi olursa ve süresi 1 saat olursa tadından yenmez

Umarım Kardeş Payı gibi süresi kısa ve kaliteli bir iş izleriz. Muhtemelen yine Selçuk Aydemir yapacaktır diziyi.