Ahmet Kural ve Murat Cemcir Dostluğu Sona mı Erdi?

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,344
Puanı
1,061

Son dönemlerde ekranlarda bolca görülen Murat Cemcir ve Ahmet Kural ikilisinin arası mı açıldı?

Çalgı Çengi, Üsküdar'a Giderken, İşler Güçler, Düğün Dernek ve Kardeş Payı gibi dizi ve filmlerde beraber gördüğümüz ikili ile ilgili kavga ettiler iddiası gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre sevgilisine yakın arkadaşı Murat Cemcir'in asıldığını öğrenen Ahmet Kural arkadaşına saldırdı ve yumruklar havada uçuştu. Etraftaki arkadaşlarının ayırması ile son bulan kavga sonrasında ise yakın dostlarının ısrarına rağmen yan yana gelmedi ve iki tarafta geri adım atmadı.

Şuanda ikiliden bir açıklama gelmezken bu olaydan Ocak ayında 2. sezonu ile ekranlarda olacak olan Kardeş Payı'nı etkilenip etkilenmeyeceği bilinmiyor.

haberin doğruluğuna pek inanasım gelmedi fakat bu iddia doğruysa ortada arkadaşlık falan kalmamış demektir

Ben de habere pek inanmadm eğer doğruysa kötü olmuş. Bu olaydan sonra zaten eskisi gibi olamazlar.

Olayın doğru olmamasını umuyorum
yoksa çok kötü olacak durum.

Murat Cemcir öyle şey yapmaz.Bu ikili hakkında özellikle Ahmet Kural hakkında pek fazla kavga haberleri çıkmağa başladı.İkilinin o sempatik yüzlerinin arkasında kavgacı serseri varmış gibi gösterilmeye varsa da gerçeği herkesi göstermeye çalışılıyor

Bence de doğru değildir. Ama doğruysa Kardeş Payı'nı kötü etkileyebilir gibi. Bakalım neler olacak?