Al sana bam bam bamAhmet Kural çok zevksiz çıktıEski hali çok çok daha iyiydi
Al sana bam bam bamAhmet Kural çok zevksiz çıktıEski hali çok çok daha iyiydi
Sen kimsin de Sıla senin için bitiyor lan zurnaSıla benim için bitmiştir
İçimi okumuşsun [emoji4]Ahmet abiye teşekkür ederiz Sıla'nın içinde ki Kezbanı çıkartmış
Biz Sılayı saçı başı giyimi kuşamı için sevseydik ohooo siz anca bunlarla kirletin adınıİçimi okumuşsun [emoji4]
Kötülemedim ki, sadece yakışmamış ve biraz kezolara benzemiş o kadar [emoji4]Biz Sılayı saçı başı giyimi kuşamı için sevseydik ohooo siz anca bunlarla kirletin adını
Olmamış kanka maalesef, güzelim kadın kendini rezil etmiş..Ya tamam şaka yapıyorsunuz anladık da abartmayın bu kadar da. Fotoğrafta o kadar da abes bir görüntüsü yok çok büyüttünüz yine .ss
Ben de kötüledin demedim kiKötülemedim ki, sadece yakışmamış ve biraz kezolara benzemiş o kadar [emoji4]
Olmamış olabilir ama rezalet imajı da çizmen doğru değil bence. Bir de bunu yaparken herkesi etiketleyip güldürmeye çabalıyorsun. Sıla konusunda ki hassasiyetim malum biraz kızarsam alınma .ssOlmamış kanka maalesef, güzelim kadın kendini rezil etmiş..
Ben de o kadar kötü bulmadım, neden abartıldı bu kadar anlayamıyorum.Ya tamam şaka yapıyorsunuz anladık da abartmayın bu kadar da. Fotoğrafta o kadar da abes bir görüntüsü yok çok büyüttünüz yine .ss
Son cümle benim hayat felsefem zaten. Ama bu doğuştan gelen bir görünüş değil onun için olmamış, yakışmamış gibi yakıştırmalar bence çok yerinde.Ben de kötüledin demedim kisadece biz onu sanatı için seviyoruz dediminsanları tipine göre yargılamamak lazım 😉
Olmamış olabilir ama rezalet imajı da çizmen doğru değil bence. Bir de bunu yaparken herkesi etiketleyip güldürmeye çabalıyorsun. Sıla konusunda ki hassasiyetim malum biraz kızarsam alınma .ss
Sarışınlık bir tek iki sultana yakışıyor.Ben de kötüledin demedim kisadece biz onu sanatı için seviyoruz dediminsanları tipine göre yargılamamak lazım 😉
Olmamış olabilir ama rezalet imajı da çizmen doğru değil bence. Bir de bunu yaparken herkesi etiketleyip güldürmeye çabalıyorsun. Sıla konusunda ki hassasiyetim malum biraz kızarsam alınma .ss
Kötü denemeydi kankee.Sıla'nın yeni hali şu adamı hatırlattı bana.@denizz19 @dizi kolik @EFE UYSAL @Bully @Yiğitt @Çiğdem- @vadikızı @Billy Kane @Doğu @sokak sanati @DarkLeqenD @FaJi
Bu adamın normalde saçı siyah ama sarıya boyatmış güzel olmak için inceyi göremediniz.Kötü denemeydi kankee.
Perran da berbat görünüyor ama bunu sırf sen kırılma diye söylememSarışınlık bir tek iki sultana yakışıyor.Ben de pişman oldum zaten böyle bir konuda dalga geçmekle ama artık silmek de olmaz.
Ayrıca haber çok komik. Sıla öyle bir kadın değil bir kere bir erkek için saçını kestirip rengini değiştirecek biri değil. Bunu magazinciler yorumlamış besbelli. Yorum yapmaya değecek bir haber olarak görmedim bile ben.Bu adamın normalde saçı siyah ama sarıya boyatmış güzel olmak için inceyi göremediniz.
Sildim tamam. Dış görünüşle dalga geçmek hoş değil yine manyaklığım tuttu.Perran da berbat görünüyor ama bunu sırf sen kırılma diye söylemem
Aynen ne kadar tatlısın lan kız pardon kız lanAyrıca haber çok komik. Sıla öyle bir kadın değil bir kere bir erkek için saçını kestirip rengini değiştirecek biri değil. Bunu magazinciler yorumlamış besbelli. Yorum yapmaya değecek bir haber olarak görmedim bile ben.Sıla bu şekilde mutluysa bize susmak yakışır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?