Ahmet Kaya

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
21
Puanı
259
Ahmet Kaya. Hakkında çok tartışılan çok konuşulan 2000 yılında hayata veda eden sanatçı.

[video=dailymotion;x5avva]http://www.dailymotion.com/video/x5avva_ahmet-kaya-yafak-turkusu_music[/video]

Moderatörün son düzenlenenleri:
çok büyük haksızlık yapıldı sırf kürtçe türkü okudu diye adamı ülkesine almadılar başka devlette öldü şimdi ise herkes kürtçe şarkı söylüyor...

tanım: terörist

Kürtçe şarkı söylediği için değil , pkklı olduğu için başka ülkelere kovuldu. Şuanda yaşasaydı ya bdp milletvekili olurdu yada pkk nın yöneticilerinden.

çok sevdiğim bir şarkıcıdır ve kişiliktir

Hiç sevmem, dinlemem. Zevk meselesi sonuçta...

Suskunlar sayesinde ünlü olan şarkılarını bilirim, onun dışında bilmem.

Suskunlar olmasaydi o sarkilari acip dinlermiydim bilmem. "siz benim nasil aci cektigimi nereden bileceksiniz?"

Siyasi yönü aslında ben kürtçe kaset yaparımdan ibaret değildir. Adam her zaman kendince haklı olanın yanında yer aldı.

Eski katıldığı programları da izledim reklam arasında adama görüşünden vazgeç gel böyle şeyler söyleme diyecek kadar aşağılık insanlarla da aynı programa çıkmış ve kendi dogrusundan vazgezmeden ölmüştür tabi ki ülkesinde değil. Şarkıları türküleri ise halen çoğu dizi de kullanılıyor. " Hani benim gençliğim anne "

Şarkılarını ve kişiliğini, kendisini sevdiğim bir isimdir kendisini. Şarkılarını sürekli açar dinlerim, her şarkıya ayrı bir hava katmıştır.