Ahmad'ın Forumda 2.Yaş Günü!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061

12 Eylül 2013 tarihinde aramıza katılan sevgili moderatörümüz @Ahmad forumda 2.yılını kutluyor!

O temiz sıcacık kalbi ve samimiyeti ile foruma neşe getiren ve herkesin sevgisini kazanan canım arkadaşım umarım uzun yıllar boyunca forumda olursun. Başarılarını devamını dilerim.

''Dostlar okyanusun dibinde, midyenin içindeki inciye benzerler, az bulundukları için çok değerlidirler.''

Buda Hediyen.

Hediyelerinizi bu konu altında verebilirsiniz arkadaşlar.

@xemrexxx @Çiğdem- @sokak sanati @mrt-06 @Bully @denizz19 @ozgur2113

@GunesinOglu @EnveR @RevaN @Yiğitt @Aserat @EFE UYSAL @sürgünüm @cookies ve diğerleri​

Son düzenleme:
@Ahmad cidden çok sevdiğim bir üyesin.Ortak noktalarımız var(Esc,Taylor vb.) ama ibs deki gibi zıt olduğumuz noktalarımız da var.Seviliyorsun umarım hep forumda olursun

@Harunnn60 konu için çok teşekkürler. Çok sağol güzel sözlerin ve Lana'li hediyen icin.

Çok teşekkürler @Aserat hediyen de çok güzel.

@GunesinOglu güzel sözlerin için çok teşekkürler ama Ayşegul'lu hediyeni istemezler.

@Ahmad nice forumlara
Yazdıklarını takip etmeye çalışıyorum, burada olmaya devam edersin inşallah

Forumda en sevdiğim kişilerden birisin çok naziksin, sıcaklığınla kendine çekiyorsun bizi nice yıllara inşallah.
@Ahmad

umarım daha uzun yıllar forumda kalmaya devam edersin @Ahmad 😉😉😉

Nice senelere @Ahmad sıcakkanlılığın, cana yakınlılılığın ve kaliteli yorumlarınla forumun önemli isimlerindensin iyi ki aramızdasın. Nice senelere inşallah.

@-potterhead- gerçekten çok mutlu etti yazdiklarin. Teşekkürler.

@EFE UYSAL böyle düşünmen çok güzel. Sevindim gerçekten. Teşekkürler.

@Çiğdem- çok sağol. Göksel'li hediyen için de teşekkürler.

Nşce güzel forumlu senelere @Ahmad 'ım.
Benim doğduğum gün foruma kayıt olduğunu unutmuşum.

Bende güzel bir hediye seçeyim.

Nice mutlu senelere. @Ahmad Forumda iyiki tanıdığım dediğim kişilerdensin. Benim gözümde kibarlığın ve beyefendiliğin sayesinde iyi bir edindin. Umarım birbirimize olan sevgi ve saygımız böyle uzun yıllar devam eder.

Forumda daimi görmek istediğimiz kişilerden birisin nice yaşlara

İyi ki forumdasın, gittiğindede yokluğun bayağı bi hissedilmişti. Nice forumlara.