Fragmanlar iyi hazılanmış bence. Neriman ve yan kadroda fragmanda iyi duruyor.İyi duruyor dizi. Bekliyoruz.
Umarım Perşembe olmaz.
Harcanabilir o gün bu dizi.
Umarım Perşembe olmaz.
Şimdi izledim 3. tanıtımı. Çok güzel olmuş.
Mihrap Yerinde'nin senaryosuna benziyor gibi.Şimdi izledim 3. tanıtımı. Çok güzel olmuş.
Fragmandan anlaşıldığı üzere Neriman'ın kocası büyük bir borç batağına girecek ve intihar edecek. Fakirleşecekler ve yeni bir eve taşınacaklar. 3. tanıtım en iyisi olmuş.![]()
Ben de benzettim ama Mihrap Yerinde'de olaylar Mihrap'ın üzerine kuruluydu bu dizide Neriman, oğlu, kız kardeşi falan yan kadrosu geniş. Ana hikaye benzer olabilir, bu dizide daha da farklı hikayeler olacaktır hemde Mihrap Yerinde sit-com'du.Mihrap Yerinde'nin senaryosuna benziyor gibi.![]()
Yani genel hikayesi benzer ama senaryo gidişatının tamamen farklı olacağı kesin.Ben de benzettim ama Mihrap Yerinde'de olaylar Mihrap'ın üzerine kuruluydu bu dizide Neriman, oğlu, kız kardeşi falan yan kadrosu geniş. Ana hikaye benzer olabilir, bu dizide daha da farklı hikayeler olacaktır hemde Mihrap Yerinde sit-com'du.![]()
Fragmanı pek beğenmedimAh Neriman 1. Bölüm 4. Tanıtım Fragmanı;
@ozgur2113 @yakup09 @Ahmad @denizz19 @Fks14 @KayıpSehir @SERHAT3456 @soo @-potterhead- @Bully @ABAY_06 @*YıldırıM*