Ah Neriman - Tanıtım Fragmanı | Show TV

Fragmanlar iyi hazılanmış bence. Neriman ve yan kadroda fragmanda iyi duruyor.İyi duruyor dizi. Bekliyoruz.

Umarım Perşembe olmaz.:( Harcanabilir o gün bu dizi.

Şimdi izledim 3. tanıtımı. Çok güzel olmuş. :)

Fragmandan anlaşıldığı üzere Neriman'ın kocası büyük bir borç batağına girecek ve intihar edecek. Fakirleşecekler ve yeni bir eve taşınacaklar. 3. tanıtım en iyisi olmuş. :)
Mihrap Yerinde'nin senaryosuna benziyor gibi. (b)

Mihrap Yerinde'nin senaryosuna benziyor gibi. (b)
Ben de benzettim ama Mihrap Yerinde'de olaylar Mihrap'ın üzerine kuruluydu bu dizide Neriman, oğlu, kız kardeşi falan yan kadrosu geniş. Ana hikaye benzer olabilir, bu dizide daha da farklı hikayeler olacaktır hemde Mihrap Yerinde sit-com'du. :)

Ben de benzettim ama Mihrap Yerinde'de olaylar Mihrap'ın üzerine kuruluydu bu dizide Neriman, oğlu, kız kardeşi falan yan kadrosu geniş. Ana hikaye benzer olabilir, bu dizide daha da farklı hikayeler olacaktır hemde Mihrap Yerinde sit-com'du. :)
Yani genel hikayesi benzer ama senaryo gidişatının tamamen farklı olacağı kesin. :)

Ben beğendim fragmanı hatta dizinin en beğendiğim fragmanı oldu başarılar. :)

Bende beğendim. Gün seçimiiyi olur umarım, izlemeyi düşünüyorum. Merakla bekliyoruz. :)

Dizi samimi bir dizi olacak ama ben Mihrap Yerinde gibi harcanabilir diye düşünüyorum. Demedi demeyin.

Dizinin en iyi fragmanı bu olmuş. Komedi ve samimiyeti daha çok yansıtıyor, ancak bir an evvel günü belli olsa iyi olur. Bütün kanallar kozlarını bir bir oynuyor. Show tv den yana hiç umutlu değilim.

Perran Kutman çok beğendiğim bir oyuncu.. Hayat Bilgisinde kendisini ilgiyle izlemiştim. Dizide verdiği mesajlar müthişti.. o dönem Vadiye de göndermeler yapıyordu. Bu diziden sonra iyi bir proje çıkmadı karşısına.. başarılar diliyorum.

Taptalk 2

Fragmanlar vasat. Perran Kutman artık emekli olsun beceremiyor bu işleri yaşlandı. :)

Bugün Çiçek dizisinin başlamadan bittiğini öğrenince bu dizi aklıma geldi. Yayın tarihi neden hala belli olmadı çok merak ediyorum. Geç başlarsa tutma şansı daha az olacak. Keşke eylül başında başlasaydı en azından 3-4 reytinglik bir kitle oluştururdu. :)