Ah Neriman - Tanıtım Fragmanı | Show TV

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
thumbnail_1401001628.jpg

Show TV'nin yeni dizisi Ah Neriman'ın ilk tanıtımı yayınlandı!

Başrollerinde Perran Kutman, Sezin Akbaşoğulları, Rüzgar Aksoy, Filiz Taçbaş ve Aybike Esin Tumluer'in yer aldığı Süreç Film imzalı Show TV'nin yeni dizisi Ah Neriman'ın yönetmen koltuğunda başarılı isim Hatice Memiş oturuyor. Senaryosunu Rüya İşçileri'nin yazdığı Ah Neriman yakında Show TV'de!

2.Fragman

3.Fragman

Son düzenleme:
perran kutmanın sesini özlemişiz:X benzer bir senaryo ruhumun aynasında işlendi ama neyse :A

sezin akbaşoğulları için tutmalı bu dizi...

Fragman dizinin konusuna göre olmuş. Beğendim.
Dizi herhalde Kısıklı 'da çekiliyor?

Dizinin fragmanı konusuna uygun olmuş.
Dizi herhalde Kısıklı civarında çekiliyor?

aşki memnudaki hilminin evi
merhametdeki sermetin evi
ve şimdi nerimanin evi
mekan mi kalmadi?
NOTE: P.kutmani yeniden ekranda gormek Guzel ve sevindirici.

Cok begendim Gun Secimi dogru oluraa 4reyting ve Uzeri Alir Logosu degisse dizinin guzel olur simdiki logoyu begenmedim

Valla fragman pek sarmadi , aşktan kaçılmazın fragmanini kimse beğenmedi ama o daha iyiydi :D

Show TV nin logosu mu değişiyor? [emoji46]​
Hayr Dizinin Yazı Logosun diyorum Ah Neriman yazsı hoş digil Kanal Logo degismez bence

Teaser'i beğendim ama Perran'a eşlik edecek bir erkek oyuncuda belki belli olur teaser ile dedim ama yok. 😱 Deli Saraylı'da Çetin Tekindor ile muhteşem bir uyum içerisindeydi ama reyting canavaranın kurbanı oldu. İnş. bu dizi gerek konusu gerek de kalitesi ve reytingi itibariyle iyi olur. Merakla bekliyorum. Umarım Perran Kutman'a güzel bir isim eşlik eder. :)

Son düzenleme: