'Ah Neriman'ın Yayın Tarihi Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1410772464.jpg

Show TV'nin yeni dizisi Ah Neriman'ın yayın tarihi belli oldu!

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği yönetmenliğini Hatice Memiş'in yapacağı başrollerinde Perran Kutman, Sezin Akbaşoğulları, Rüzgar Aksoy, Ahmet Rıfat Şungar, Filiz Taçbaş ve Aybike Esin Tumluer'in yer aldığı Süreç Film imzalı Show TV'nin yeni dizisi Ah Neriman'ın yayın tarihi belli oldu.

Ah Neriman 22 Eylül Pazartesi 20:00'de Show TV'de başlıyor.

Ya Pazartesi olabilirdi ya Cuma zaten... İki günde çok zor. :( Başarılar. :)

Olmaz bu iş. Yasemin Yalçın'ın dizisi gibi olacaktır. Çok yanlış bir gün.

Salı olsaydı keşke :( Yasemin Yalçın'ın dizisiyle sonu aynı olur maalesef.

Dizi zaten hangi gün olursa olsun rakipleri çok zorlu olacaktı. Başarılar ama işi zor..

Zaten hikaye de Mihrap Yerinde'ye çok benziyor. Bir kadın, aile ilişkileri ve mahallle yaşamı eşliğinde zorlu bir hayat mücadelesi... Kaderi de ona benzeyecek gibi görünüyor. Cumartesi yayınlanabilirdi bence. Salı olsa Kaçak var, Pazar da olmaz. Pazartesi, Cuma veya Cumartesi olabilirdi. Kanal da en zorlu günü seçmiş. Şimdiden geçmiş olsun. Olan Perran Kutman'a olacak ne yazık ki...

Pazar sonrası en zorlu gün TRTde bile iddialı dizi var. Konusu zati show tvdeki mihrap yerindenin aynisi o da pazartesi başlamıştı. Ama görünene gore bu dizinin daha iyi senaryosu olacak

Diziyi merakla bekliyorum ama maalesef yayına geç girmesi dezavantaj. Show tv çok bekletti. Diğer rakiplerin kitleleri oluştu. Hele de pazartesi çok zorlu gececek. O yüzden çok umutlu değilim. Salı günü çok idealdi dizi icin. Neyse umarım başarılı olur.

Diziyi merakla bekliyorum ama maalesef yayına geç girmesi dezavantaj. Show tv çok bekletti. Diğer rakiplerin kitleleri oluştu. Hele de pazartesi çok zorlu gececek. O yüzden çok umutlu değilim. Salı günü çok idealdi dizi icin. Neyse umarım başarılı olur.
Salı olsaydı keşke :( Yasemin Yalçın'ın dizisiyle sonu aynı olur maalesef.
Bende Salı olmasını istiyordum lakin Süreç Film'in bir diğer dizisi Kaçak var. :(

Aşktan Kaçılmaz dizisinin kaderini yaşayabilir. :)
Gün seçimi yanlış, Cumartesi Pt2 olabilirdi.

Bende Salı olmasını istiyordum lakin Süreç Film'in bir diğer dizisi Kaçak var. :(
Bu dizi harcanırsa çok yazık olur. Pazar günü olsaydı en azından. Ya o kadar boş yapım var ki. Hergün tıka basa dolmuş. Yinede ilk 5'e girerse devam edecektir dizi.