'Ah Nerede'nin Kanalı ve Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!

Nil Keser niye bu projeyi seçtin 🙄

Nil Keser'i Kırgın Çiçekler'de mi izlemiştik? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Tatlı ve güzel bir oyuncu, sonra da bir daha izlediğim dizilerde görememiştim kendisini. Yakışır bence role, hayırlı olsun.

Kadro gayet güzel görünüyor, erkek başrol oyuncusu kim olacak bakalım?

Evet, Kırgın Çiçekler'de oynamıştı ve ondan sonra TV'de bir dizide yer almadı. Şubat'ta Gain'de yayınlanan Duran'da oynamıştı en son.

Reactions: Yiğitt
Evet, Kırgın Çiçekler'de oynamıştı ve ondan sonra TV'de bir dizide yer almadı. Şubat'ta Gain'de yayınlanan Duran'da oynamıştı en son.
Ekran ışığı olan isimlerden biri, bu kadar süredir ekranlarda olmaması şaşırtıcı. Umarım bu dizi uğurlu gelir.

Bir tek Adile Naşit'i bulabildim
Bala Atabek güzel seçim olmuş. Diğerleri kim ne???
Nil Keser (Zehra), Tarık Pabuççuoğlu (Hakim), Ayşe Kökçü (Semiha), Derya Alabora (Perihan), Mert Carim (Ali), Asena Keskinci (Burçak), Berfe Sancak (Nihal), Melis Özçimen (Sera), Bala Atabek (Huriye), Orhan Ekşin (Yılmaz), Korhan Herduran (Murat), Ahsen Türkyılmaz (Duygu), Batuhan Sert (Ömer) ve Samet Kaan Kuyucu (Cenker) karakterini canlandıracakmış.

Reactions: Forumdash
Ferit hala yok
Şuana kadar bi tek Bala cuk olmuş diyorum
Huriye, Ferit sahneleri çok olursa film baştan yazılır

Ferit hala yok
Şuana kadar bi tek Bala cuk olmuş diyorum
Huriye, Ferit sahneleri çok olursa film baştan yazılır
Oyunculardan biri Ferit'tir diye bekliyordum.
Aslında ben Huriye karakterine Günay Karacaoğlu'nu bekliyordum ama yaşlar küçültülmüş gibi, Bala Atabek'te iyi bir seçim olmuş.