Duyan da Meryl Streep sanır işte tam kendi çapına göre bir proje.Nil Keser niye bu projeyi seçtin 🙄
Evet, Kırgın Çiçekler'de oynamıştı ve ondan sonra TV'de bir dizide yer almadı. Şubat'ta Gain'de yayınlanan Duran'da oynamıştı en son.Nil Keser'i Kırgın Çiçekler'de mi izlemiştik? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Tatlı ve güzel bir oyuncu, sonra da bir daha izlediğim dizilerde görememiştim kendisini. Yakışır bence role, hayırlı olsun.
Kadro gayet güzel görünüyor, erkek başrol oyuncusu kim olacak bakalım?
Kırgın Çiçekler'de iyi oynamıştı bence, ondan daha kötü ve ekran ışığı olmayan kişiler nerelere geldiDuyan da Meryl Streep sanır işte tam kendi çapına göre bir proje.
Ekran ışığı olan isimlerden biri, bu kadar süredir ekranlarda olmaması şaşırtıcı. Umarım bu dizi uğurlu gelir.Evet, Kırgın Çiçekler'de oynamıştı ve ondan sonra TV'de bir dizide yer almadı. Şubat'ta Gain'de yayınlanan Duran'da oynamıştı en son.
Umarım uğurlu gelir, Duran'da izlemiş ve sevmiştim bende.Ekran ışığı olan isimlerden biri, bu kadar süredir ekranlarda olmaması şaşırtıcı. Umarım bu dizi uğurlu gelir.
Duran tek sezonluk muydu devamı gelecek mi?Umarım uğurlu gelir, Duran'da izlemiş ve sevmiştim bende.
Sezon finali olarak yayınlandı ama tek sezonluk bir iş gibi duruyor şu anlık.Duran tek sezonluk muydu devamı gelecek mi?
Nil Keser (Zehra), Tarık Pabuççuoğlu (Hakim), Ayşe Kökçü (Semiha), Derya Alabora (Perihan), Mert Carim (Ali), Asena Keskinci (Burçak), Berfe Sancak (Nihal), Melis Özçimen (Sera), Bala Atabek (Huriye), Orhan Ekşin (Yılmaz), Korhan Herduran (Murat), Ahsen Türkyılmaz (Duygu), Batuhan Sert (Ömer) ve Samet Kaan Kuyucu (Cenker) karakterini canlandıracakmış.Bir tek Adile Naşit'i bulabildimBala Atabek güzel seçim olmuş. Diğerleri kim ne???
Ferit hala yokNil Keser (Zehra), Tarık Pabuççuoğlu (Hakim), Ayşe Kökçü (Semiha), Derya Alabora (Perihan), Mert Carim (Ali), Asena Keskinci (Burçak), Berfe Sancak (Nihal), Melis Özçimen (Sera), Bala Atabek (Huriye), Orhan Ekşin (Yılmaz), Korhan Herduran (Murat), Ahsen Türkyılmaz (Duygu), Batuhan Sert (Ömer) ve Samet Kaan Kuyucu (Cenker) karakterini canlandıracakmış.
Oyunculardan biri Ferit'tir diye bekliyordum.Ferit hala yokŞuana kadar bi tek Bala cuk olmuş diyorumHuriye, Ferit sahneleri çok olursa film baştan yazılır
Baba dizisinde değil miydi Oktay Çubuk?Tarık Akan'ın canlandırdığı Ferit karakterini Oktay Çubuk canlandıracak. @serhatt @Forumdash @Yiğitt @Alos @ozmoturk @Aserat @Angelica @batuhankaralar @Zortlu Fistan
Evet, ama ayrılacak sanırım oradan.Baba dizisinde değil miydi Oktay Çubuk?
Severim kendisini ama Ferit karakteri için uygun bulamadımTarık Akan'ın canlandırdığı Ferit karakterini Oktay Çubuk canlandıracak. @serhatt @Forumdash @Yiğitt @Alos @ozmoturk @Aserat @Angelica @batuhankaralar @Zortlu Fistan
Tarık Akan'ın canlandırdığı Ferit karakterini Oktay Çubuk canlandıracak. @serhatt @Forumdash @Yiğitt @Alos @ozmoturk @Aserat @Angelica @batuhankaralar @Zortlu Fistan
Tarık Akan için en ideal oyuncu hem andırıyor da ama yine de zayıf başroller.Tarık Akan'ın canlandırdığı Ferit karakterini Oktay Çubuk canlandıracak. @serhatt @Forumdash @Yiğitt @Alos @ozmoturk @Aserat @Angelica @batuhankaralar @Zortlu Fistan
Bu ikiliden emin olamadım Nili de Oktayıda beğenirim bu rollere olmadılar bence ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?