Ah Keşke Şener Şen Buraya Gelse!

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Sina Koloğlu, Milliyet gazetesindeki köşe yazısında Enver Aysever'in Şener Şen'e yaptığı davete destek verdi:

[/B]'Aykırı Sorular' Sky Türk'te başlamıştı. Enver Aysever'le bizi tanıştırmıştı. Özel televizyon tarihindeki kendine has üslubunu yaratan programlardan biri olmuştu. Yani adı söylendiğinde 'Haa o mu?' diyebildiğimiz. CNN Türk Enver Aysever'i 'işini bildiği' bu programıyla yeniden bizlerle buluşturdu. Cem Davran'ı konuk aldığı programını bitirirken şöyle dedi Aysever, 'Keşke Şener Şen buraya gelse. Biz sorularımızı sorsak. Cep telefonundan 1250 kez aradım, mesaj bıraktım. Ama henüz cep telefonu açılmadı. Buradan çağırıyoruz Şener Şen, bir kere buraya gelse' dedi. Neden böyle demişti Aysever? Konuşma sırasında Şener Şen'in adı geçmiş ve Cem Davran, 'Tiyatroyla ilgili düşüncelerini merak ettiğim, değer verdiğim isimlerin başında gelir' demesi üzerine konu açılmıştı. Güzel olur. Ben de garanti veriyorum; 'Aykırı Sorular' rahatsız etmeyen ama merakı da gidermesini bilen soruların programı. Şener Bey, huzur içinde katılabilir. Bu arada program 'yazlık' değildir umarım. Enver Aysever'i anlamsız 'Dört Bir Taraf'ta harcamaz kanal diye düşünüyorum![/SIZE][/COLOR][/FONT]