Afk Emir'in Yolu Tam Oyuncu Kadrosu !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vhp

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33
Puanı
159
Adını Feriha Koydum dizisi adına Emir'in Yolu ekini alarak yeni sezonda devam edecek.

Hazal Kaya, Ceyda Ateş ve Vahide Gördüm yeni sezonda ekranda olmayacak.

Dizi, yeni sezondaki ilk bölümüyle 7 Eylül Cuma akşamı Show TV'de izleyicilerle buluşacak.

AFK fanatiklerinin diziye eskisi kadar ilgi göstermese de ilk bölümleri izleyeceği tahmin ediliyor. Şayet ilk bölümlerde izleyenler hikayeyi tutarsa dizinin de ömrü sezon sonuna kadar sürer...

İŞTE YENİ BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR:

BÜYÜK ACI EMİR'E YOLUNU KAYBETTİRİYOR

Feriha'nın ölümünün ardından geçen 3 ayda Emir bambaşka bir insan olmuştur. Gözlerden uzakta acı dolu bir inzivaya çekilen Emir kendini etrafındaki herkesten uzaklaştırmıştır. Feriha'nın ardından hayatta kaybedeceği hiçbir şeyi kalmayan Emir artık ölümün peşinden giden yalnız bir adamdır. Emir'in tehlikeli yalnızlığı içinde yasını tutarken aynı gün hem kızını hem de karısını kaybeden Rıza ise Ömer ve memleketlisi Zülal'le birlikte köyden döner. Yaşadığı büyük acının ardından Rıza'yı Ömer'in varlığı ile birlikte memleketten okuması için İstanbul'a getirdiği Zulal ayakta tutmaktadır. Zülal ise sadece İstanbul'a karşı değil, köyde yaşadıklarını dinlediği Emir'e karşı da büyük bir merak içindedir. Bu sırada Emir'in yolu ise İstanbul'a tayin olan gözüpek polis memuru Can'la kesişir. Can ve Emir'in çakışan yolları eski bir düşmanlığı yeniden canlandırmak

ADINI FERİHA KOYDUM - EMİR'İN YOLU DİZİSİNİN TAM OYUNCU KADROSU VE KARAKTERLER

Emir Çağatay Ulusoy
Rıza Metin Çekmez
Sanem Deniz Uğur
Koray Yusuf Akgün
Can Zeynem Çamcı
Zulal Beril Kayar
Cansu Sedef Şahin
Hatice Ayşegül Uygurer
Aysun Ahu Sungur
Ünal Murat Onuk
Selim Furkan Andıç
Yavuz Emre Koç
Seher Neşem Akhan
Gülsüm Pelin Ermiş
Lara Feyze Civelek
Can Doruk Özdemir
Ömer Onay Kaya
Melehat Cihan Bıkmaz
Dadı Damla Debre
Kaan Çınar Bozkurt

gençlik dizisi gibi olmuş
çağatay ulusoyun kasları diziye hiç yakışmamış
adamın sevgilisi ölüyor sonra hemen vücut yapıyor :D

Vahap pembe elbiseli dediğin kızı Sanem'e benzettim ben.Aslında dizinin geneline baktığımızda oyuncuların bir çoğu hala dizide.Ben hala izleyebilirim diye düşünenlerdenim.Ama tabiki yeni senaryoyu beğenmek kaydıyla :)

Çok düşmez hala zirve şansı var.Her şey Huzur Sokağı ile Dila Hanım'ın göstereceği performansa bağlı.