Adolf Hitler

gundix123

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,284
Puanı
459
Sevmeyeni kadar, seveni de çoktur.

ben genelde severim.Adam katliamda yapmış olsa haklı yönlerini görürüm hep.:)

Sevenlerdenim yani.:D

severiz keratayı, insanlığın bir numaralı düşmanı, faşo abimiz:)

Adam gerçekten efsane şeyler yapmış katliamları bile savunulabilir bir adam.:)Çok efsane çok.

@gundix123 seni kim kızdırdı.Baya sert çıkmışsın.:)

Adı anıldığında aklıma ilk gelen özelliklerinden biride Bıyığıdır.Bu konudada çok şahsına Münhasırdır beyzademiz.:D

a6648f38c943720e103f9d2d653205a3.jpg

beyzaden 6 milyon çoluk çocuğu fırınlarda sabun yapmış şrfsz bir knck dır aynı zamanda:)

Oda haklı be destere napsın.Bakmış bu Yahudi'den Çingene'den adam olmayacak verin fırına demiş.:D

yanlış anlama yani sevindiğim için söylemedim espri olsun diye söyledim ama haklılık payı var adamda.:)

İyi yönleri olabilir, başarılı bir liderdir belki ama 2. Dünya Savaşında yaptıklarının savunulacak bir yanı yok. Tarihin en kötü adamlarının başında gelir 2. Dünya Savaşında yaptıkları nedeniyle.

Oda haklı be destere napsın.Bakmış bu Yahudi'den Çingene'den adam olmayacak verin fırına demiş.:D

yanlış anlama yani sevindiğim için söylemedim espri olsun diye söyledim ama haklılık payı var adamda.:)

espri olsun diye söylediğini biliyorum zaten:))

benim şöyle bir tahminim var bu çük bıyıklı faşonun yaşadığı avusturyada, kendisi dışlanan biri, çevresindede yahudiler baskın durumdaymış, bir ihtimal topunun inşaata kaçtığıda rivayet edilir:))

eline fırsat geçince bu kadar kin beslediğine göre bence şu inşatta kaçan top dedikoduları doğru:))