rusçada anlamı güzelİşim başımdan aşkın bu ucuz karalamalarla mı uğraşiciğimayrıca dizinin adı BOCTOK muş bişey dememe gerek yok
rusçada anlamı güzelİşim başımdan aşkın bu ucuz karalamalarla mı uğraşiciğimayrıca dizinin adı BOCTOK muş bişey dememe gerek yok
Bu adami gösterme la bana gecen gün bunun korku filmini izledim korkuyorumdizi 17 ekimde başlıyormuşDoğu Batı ismini gören @Bully ve faruk my oyuncusunun dizisi diye karalamak istemiş ve kuzey güney uyarlaması bu dizi demişler külliyen yalan inanmayın@mrt-06 @Aserat @cookies @vadikızı @MayısKralı @gizem ak @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 51807
Fatmagül tuttuydurusçada anlamı güzelrusyada başarılı olmayanlar anlamaz
yabancı dizilere açılmamız iyi bence ama keşke amerikan dizilerine yönelsek kıvanç burda harcanmak yerine gitsin amerikan dizilerinde oynasın joseph morgana benzerliğinden dolayı çok proje bulur kendisine
Tanımıyorum adamıbu arada Domaşik tv kösemi almadı mı da TR'de dizi çekip türk oyunculara dadanmiş@xemrexxx
Rusların , Ukrayna ile arası kötü değil mi? Nasıl izin veriyorlar
Ay olmayan dolgun göğüslerim kabardı.
Bu adam siccin 3 te oynayan adam değil mi?ayrıca Rus dizi sektörde iyi değilde neyse yinede bir başarıdır.
seçimle ruslar elegeçirdi
aa demek rus dizisinde oynayacakmış ne güzel
benzetmelere bak @Forumdash araya dizisini de koydurmuş.ss @mrt-06 @ozgur2113 @MelankoliKBu adami gösterme la bana gecen gün bunun korku filmini izledim korkuyorum
Fragmanı beğendim. Dizi başlayınca haberim olsun. Ben de izleyeceğim
Türkçe altyzılı çıkar mı kiFragmanı beğendim. Dizi başlayınca haberim olsun. Ben de izleyeceğimBir Türk'ü yabancı bir dizide izlemek onur verecektir
Malesef yok canımTürkçe altyzılı çıkar mı ki
Çıkmazsa rusçan varmı cnm
Kurt Seyid ve Alexandra
İngilizce çevrilse ordan çeviren bulunurduMalesef yok canımÇevirmezler mi dersin? :/
Çevirmezlerse de olsun, görsem de olur
Ne popisiKurt Seyid ve AlexandraNe araya sıkıştırması bee baya popi olmuş dizi orda
İngilizce çevrilse ordan çeviren bulunurdutotoş @xemrexxx vk'dan yalvardan ingilizceye cevirsinler bu diziyiYada illa rusyaada yaşayan bi türk bulursun vkda ona yalvar
Çevirsinler bir türlü çok merak ettimKurt Seyid ve AlexandraNe araya sıkıştırması bee baya popi olmuş dizi orda
İngilizce çevrilse ordan çeviren bulunurdutotoş @xemrexxx vk'dan yalvardan ingilizceye cevirsinler bu diziyiYada illa rusyaada yaşayan bi türk bulursun vkda ona yalvar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?