rusçada anlamı güzelİşim başımdan aşkın bu ucuz karalamalarla mı uğraşiciğimayrıca dizinin adı BOCTOK muş bişey dememe gerek yok
![]()
rusçada anlamı güzelİşim başımdan aşkın bu ucuz karalamalarla mı uğraşiciğimayrıca dizinin adı BOCTOK muş bişey dememe gerek yok
![]()
Bu adami gösterme la bana gecen gün bunun korku filmini izledim korkuyorumdizi 17 ekimde başlıyormuşDoğu Batı ismini gören @Bully ve faruk my oyuncusunun dizisi diye karalamak istemiş ve kuzey güney uyarlaması bu dizi demişler külliyen yalan inanmayın
@mrt-06 @Aserat @cookies @vadikızı @MayısKralı @gizem ak @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 51807
Fatmagül tuttuydurusçada anlamı güzelrusyada başarılı olmayanlar anlamaz
![]()
yabancı dizilere açılmamız iyi bence ama keşke amerikan dizilerine yönelsek kıvanç burda harcanmak yerine gitsin amerikan dizilerinde oynasın joseph morgana benzerliğinden dolayı çok proje bulur kendisine![]()
![]()
![]()
Tanımıyorum adamıbu arada Domaşik tv kösemi almadı mı da TR'de dizi çekip türk oyunculara dadanmiş
@xemrexxx
Rusların , Ukrayna ile arası kötü değil mi? Nasıl izin veriyorlar![]()
Ay olmayan dolgun göğüslerim kabardı.
Bu adam siccin 3 te oynayan adam değil mi?ayrıca Rus dizi sektörde iyi değilde neyse yinede bir başarıdır.
seçimle ruslar elegeçirdi
aa demek rus dizisinde oynayacakmış ne güzel
benzetmelere bak @Forumdash araya dizisini de koydurmuş.ss @mrt-06 @ozgur2113 @MelankoliKBu adami gösterme la bana gecen gün bunun korku filmini izledim korkuyorum![]()
Fragmanı beğendim. Dizi başlayınca haberim olsun. Ben de izleyeceğim
Türkçe altyzılı çıkar mı kiFragmanı beğendim. Dizi başlayınca haberim olsun. Ben de izleyeceğimBir Türk'ü yabancı bir dizide izlemek onur verecektir
![]()
Malesef yok canımTürkçe altyzılı çıkar mı ki
Çıkmazsa rusçan varmı cnm![]()
Kurt Seyid ve Alexandra
İngilizce çevrilse ordan çeviren bulunurduMalesef yok canımÇevirmezler mi dersin? :/
Çevirmezlerse de olsun, görsem de olur![]()
Ne popisiKurt Seyid ve AlexandraNe araya sıkıştırması bee baya popi olmuş dizi orda
İngilizce çevrilse ordan çeviren bulunurdutotoş @xemrexxx vk'dan yalvardan ingilizceye cevirsinler bu diziyi
Yada illa rusyaada yaşayan bi türk bulursun vkda ona yalvar
![]()
Çevirsinler bir türlü çok merak ettimKurt Seyid ve AlexandraNe araya sıkıştırması bee baya popi olmuş dizi orda
İngilizce çevrilse ordan çeviren bulunurdutotoş @xemrexxx vk'dan yalvardan ingilizceye cevirsinler bu diziyi
Yada illa rusyaada yaşayan bi türk bulursun vkda ona yalvar
![]()