Adini feriha koydum rekorlara imza atti !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan H.F
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

H.F

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10
Puanı
119
Dün akşam ilk kez DiziFilm.Com'da yayınlanarak sosyal medyada dağılan "Adını Feriha Koydum" dizisinin 42. bölüm fragmanı birkaç saat içinde 50 bin kez izlendi. Dizinin geçtiğimiz haftaki fragmanı da bir saat içinde 30Bin kez izlenmişti.

Adını Feriha Koydum dizisi 42. bölüm fragmanı bu hafta kendi rekorunu kırarak; yeni bir rekora daha imza attı.

Cuma günü ekrana gelecek olan yeni bölümün yayınlanan fragmanında; Feriha'yı kaçıran Halil'in onu bir eve kapatarak yanında tuttuğu; Feriha'nın ailesi, Emir ve Levent'in de perişan durumda olduğunu görüyoruz. Bakalım yeni bölümde Feriha'yı Halil'in elinden kim kurtaracak? Emir mi, Levent mi yoksa başka biri mi?

Dizinin fanatiklerinin bu yoğun ilgisi DiziFilm.Com'a özel fragmanın yayınlanma beklentisini arttırdı.

rekora bak :D vadinin fragmanlarının en kötüsü bile sadece kurtlar vadisi.com sitesinden en az 500.000 kez izleniyo o da en az bazılaro 1 milyonu geçiyo. bi de diğer siteleri youtube falan sayarsak milyonlarca kez izleniyo :D şunu unutmayın internette en çok izlenen en çok fragmanları izlenen dizi kurtlar vadisi pusudur.fragman yayınlanıyo 5 dk geçmeden 100 bin oluyo siz neden bahsediyosunuz :D

rekora bak :D vadinin fragmanlarının en kötüsü bile sadece kurtlar vadisi.com sitesinden en az 500.000 kez izleniyo o da en az bazılaro 1 milyonu geçiyo. bi de diğer siteleri youtube falan sayarsak milyonlarca kez izleniyo :D şunu unutmayın internette en çok izlenen en çok fragmanları izlenen dizi kurtlar vadisi pusudur.fragman yayınlanıyo 5 dk geçmeden 100 bin oluyo siz neden bahsediyosunuz :D

katılmamak elde değil imzamı atarım :) kaşe bile basılır

Daha demin baktim , Vadinin son bölümün fragmani 27.12.2011 yüklenmis , 7 gün icinde 525.200 kisi izlemis , Adini Feriha Koydum yedi gün icinde 700.000 kisi izliyor 😉 , Vadi rekor kirmis olsaydi , haber olarak yayinlarlardi ... Adini FEriha koydumun tüm izleyicisi merakla ip cekiyorlar ne zaman cikacak diye .... bütün sitelerden izleyicileride sayarsak 2.000.000 kisiye yaklasir ... hatta adini feriha koydumun bundan bi kac bölüm öncesinin fragmano youtubda 800.000 kisi izlemisdi... o yüzden cok emin konusmayalim ;DD

Daha demin baktim , Vadinin son bölümün fragmani 27.12.2011 yüklenmis , 7 gün icinde 525.200 kisi izlemis , Adini Feriha Koydum yedi gün icinde 700.000 kisi izliyor 😉 , Vadi rekor kirmis olsaydi , haber olarak yayinlarlardi ... Adini FEriha koydumun tüm izleyicisi merakla ip cekiyorlar ne zaman cikacak diye .... bütün sitelerden izleyicileride sayarsak 2.000.000 kisiye yaklasir ... hatta adini feriha koydumun bundan bi kac bölüm öncesinin fragmano youtubda 800.000 kisi izlemisdi... o yüzden cok emin konusmayalim ;DD

ufak at bali

sallamak parayla değil salla kardeş salla :biggrin: :biggrin: kendinde inanıyomusun.vadinin fragmanı bu sabah çıktı ve 500 bini geçti :biggrin: vadi zaten kırdığı rekorlarla hep gümdemde.ayrıca vadinin en kötü fragmanı en az 500 bin defa izlenirken sadece 1 siteden adını feriha koydumun fragmanını tüm siteleri toplasan 30 bin ya var ya yok sen şimdi vadiyle adını feriha koydumu karşılaştırıyorsun aklınca ama vadi diğer dizilere benzemez uğraşma boşver :biggrin:

sallamak parayla değil salla kardeş salla :biggrin: :biggrin: kendinde inanıyomusun.vadinin fragmanı bu sabah çıktı ve 500 bini geçti :biggrin: vadi zaten kırdığı rekorlarla hep gümdemde.ayrıca vadinin en kötü fragmanı en az 500 bin defa izlenirken sadece 1 siteden adını feriha koydumun fragmanını tüm siteleri toplasan 30 bin ya var ya yok sen şimdi vadiyle adını feriha koydumu karşılaştırıyorsun aklınca ama vadi diğer dizilere benzemez uğraşma boşver :biggrin:

Atip tutturamiyosun malesef ^^ 30 binmi xDD dalgami geciyosun sen xD , inanmiyorsan Youtubeye Turkwebtv yaz görürsün -.- , hem fragmanlari nekadar seyrediliyor diye bak hem dizinin bölümleri ... diger internet izliyecilerinide sayarsan en az vadi kadar izleniyor 😉 Vadi tarih oldu artik 😉

Adı geçen site, kendi reklamını yapmak için rekor falan uydurup haber yapmışlar :)

Konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...