Adele - Send My Love (to Your New Lover) | Resmi Klip

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,339
Puanı
1,060
maxresdefault-2-1.jpg

Adele
son çıkardiği 25 albümüyle oldukça büyük ilgi görmüştü. Albümün ilk klibini "Hello"ya çeken sanatçı, ikinci video klip çalişmasını ise Send My Love (to Your New Lover) çekti.

İkinci video klibini dün gece düzenlenen Billboard 2016 ödüllerinde hayranlarının huzurlarına sunan sanatçının klibi oldukça beğeni topladı.

Sanatçı gibi sanatçı Adele, duru güzelleği ve muhteşem sesiyle tek başına kamera karşısına çıktı.

İşte O Klip

Adele çok güzel olmuş bu klipte:X 1.25'teki hareketi de çok tatlı:bhr::bhr::love1::love1::love1:Klip şimdi 1.5 milyonda bakalım ne kadar zamanda ne kadar kasacak:X

Konuyu açtiğim gün/saatten itibaren 24 saatte 4.5 milyon kadar izlenmiş şimdiki 6.011.147 görüntülemeye ulaşmiş. 5 milyon da Billboard'tan ekle(reyting) :F 11 milyon olacaktı :X

Klip özellikle çok iyi, ama arka fon siyah değil de biraz daha farkli olsaydi diye düşündüm. Adele baya iyi güzel klipte.
Hello kadar tabii ki olmaz ama iyi izlenir bence.

Klip özellikle çok iyi, ama arka fon siyah değil de biraz daha farkli olsaydi diye düşündüm. Adele baya iyi güzel klipte.
Hello kadar tabii ki olmaz ama iyi izlenir bence.
Arka plan iyi olmuş bence sade olması iyi. Zaten Adele'in giydiği çingene işi elbise göz yoruyor, renkli arkaplanla daha göz yorardı:X

Sade ama ilginç bir klip olmuş. Şarkı Adele'in muhteşem sesi sayesinde çok güzel. :)

Yalnız When We Were Young'a ayıp edildi. Ona da klip gelseydi. :(

Elbisesi ve makyajına bayıldım cidden. :hearteyes: Arka tarafın siyah olması iyi olmuş. :D Yalnız hep aynı yerde geçmesi kötü olmuş ya biraz basite kaçmış.

Şarkıya gelince beğendim. :ok: