Adele Eurovision'da Neden Yok !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BesaleT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BesaleT

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
6,184
Puanı
1,060
[h=1]BBC'nin anketinde birinci çıktı fakat...[/h] Adele'nin Eurovision şarkı yarışmasında İngiltere adına yarışacağı haberi ülkemizde de olduğu gibi çoğu ülkede de heyecan yarattı.
Sanal aleme bomba gibi düşen haberin çıkmasının nedeni ise; BBC'nin yarışma için açtığı ankette birincinin Adele olması..
Hayranlarının oylarıyla birinci olan Adele, Eurovision'a katılmak istemediğini yaptığı açıklamayla haftalar öncesinden bildirmişti.

İyi ya bizim için bide neden yok diye haber açıyon panpa

Oradaki oylamalar siyası olduğundave de zirvedeyden karizmayı çizdirmemek için bu yolu seçmiş

Adele'nin yaptığı tam açıklama:

Can Bonomo kadar iyi dans edemiyorum.Ayrıca bizim buralarda çöpçüler kralı gibi örnek alabileceğim bir sinema tiplemesi yok.Anca Elizabeth'i örnek alabilirdim ama daha bu yaşta ne bu elizabeth'lik diyerek ondanda vazgeçtim.Kısacası Eurovision'a katılmıyorum.Ebru Şallı'nın pilates uygulamalarını uyguluyorum.Yakın zamanda Ceyda Ateş gibi üçgen vücutlu olup bir markanın reklam yüzü olmayı planlıyorum.Bunları gerçekleştirdikten sonra belki 1-2 sene sonra Eurovision'a katılabilirim.

Hayranlarıma teşekkürler...