Adanalı Dizisinin İzinsiz Çekim Yapıldığı İddia Edilen Erol Dolu ve Oktay Kaynarca Son Durumu

Since2011

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
21 Mart 2011
Mesajlar
13,023
Reaksiyon puanı
7,178
Puanı
859
Konum
Türkiye
Oktay Kaynarca, geçtiğimiz sezon Adanalı dizisinin çekimleri sırasında, izinsiz çekim yapıldığını iddia eden Ataşehir eski Belediye Başkan Yardımcısı Erol Dolu ile ciddi bir tartışma yaşamış olay mahkemeye taşınmıştı. İkili, Oktay Kaynarca'nın silah ruhsatının tarihinin uzatılması için barıştı.

Oyuncu Oktay Kaynarca, geçen yıl nisan ayında bir dizi filminin dizi setinde "çekim izni" anlaşmazlığı nedeniyle kavga ettiği Ataşehir eski Belediye Başkan Yardımcısı Erol Dolu ile "hatırlı" dostlarının araya girmesiyle barıştı. İkilinin birbirlerinden şikâyetçi olmaları nedeniyle gece karakolda bitmiş, Dolu ve Kaynarca, karşılıklı tehdit ve hakaret davası açmıştı. Silah taşıma ruhsatı bulunan Kaynarca, ruhsatın tarihini uzatmak için başvuru yaptığında beklenmedik bir sürprizle karşılaştı: Ruhsatın uzatılabilmesi için Dolu'nun davasını geri çekmesi gerekiyordu. Bu gelişmenin ardından, tarafların hatırlı dostlarının araya girmesi sayesinde ikili beş gün önce barıştı. Barışmayı doğrulayan Kaynarca, "Silahım var. Ancak barışma nedenimiz ortak dostlarımız" dedi.

'SİLAH HOBİ AMAÇLI'
Dolu'ya hakaret veya küfür etmediğini belirten Kaynarca "Herkes hatasını kabul etti. Silah ruhsatıyla gündeme gelmek istemiyorum. Silah sahibi olmam tamamen hobi amaçlı" dedi. Kaynarca'nın açtığı davanın takipsizlikle sonuçlandığına dikkat çeken Dolu ise "Bu barışmadan sonra davanın devam etmesi şık olmaz. Geri çekeceğim" diye konuştu
 

Mylasa

Favori Üye
Katılım
3 Nisan 2011
Mesajlar
5,383
Reaksiyon puanı
37
Puanı
159
Kavga ettikleri haberini hatırlıyorum bir gazeteden okumuştum ama aradan çok uzun zaman geçti barışmaları iyi olmuş.