Adana Demirspor 0 - 1 Fenerbahçe | Süper Lig 21-22 Sezonu - 1. Hafta Maçı

Samatta oynayacağına Pelkas oynasın, o anlamda dedim yani
alsak daha iyi olur tabi ama almasak da olur bence
önemli olan iyi futbol oynamak, iyi oynadıktan sonra golü her türlü atarız
Bitirici bir santraforun yoksa öyle kolay kolay atamazsın. Kanat bek oynattığın adam mı sürekli içeri girip gol atmaya çalışacak ya da Mesut ile İrfan Can mı? Santrafor geriden topu alıp gol atma işlevini genel olarak tek başına üstlenir. Kesinlikle alınması şart yani, Pelkas'la olmaz bu iş. Pelkas, Mesut ile birlikte çözecek gol attırma işlevini. Santrafor olmadan olmaz yani.

Reactions: eskici
Alıcaz bir santrafor o da Samatta gibi çıkacak ondan korkuyorum
Mesut atacak tabi boşuna mı aldık

Reactions: Araf
Alıcaz bir santrafor o da Samatta gibi çıkacak ondan korkuyorum
Mesut atacak tabi boşuna mı aldık
Risk almamız lazım, yapacak bir şey yok.
Mesut da atacak tabii ama genel olarak asist yapacak. Mesut'tan gol üstüne gol atmasını bekleyemezsin, asist özelliği daha fazla.

Risk almamız lazım, yapacak bir şey yok.
Mesut da atacak tabii ama genel olarak asist yapacak. Mesut'tan gol üstüne gol atmasını bekleyemezsin, asist özelliği daha fazla.
Şu kadroyla şampiyon olamıyorsak yazıklar olsun bize

Beşiktaş’tan başka rakibimiz olmamalı bence bu sene
hatta Beşiktaş bile olmamalı
Bu kadar da övmeyelim takımı, nazar değiyor sonra. Bekleyip göreceğiz ve rakiplerimiz de sağlam. Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor. Hafife almayalım.

Bu kadar da övmeyelim takımı, nazar değiyor sonra. Bekleyip göreceğiz ve rakiplerimiz de sağlam. Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor. Hafife almayalım.
Daha ne kadar nazar değecek, perişan haldeyiz zaten

Daha ligin başındayız, ligler bitmek üzere havalarına girdin hemen.
Senelerdir yaşadığımız durumdan bahsediyorum
umarım bu sene perişanlıktan kurtuluruz
süper lig şampiyonluğu ve üzerine de bir avrupa ligi şampiyonluğu alırsak çok iyi olur be

Senelerdir yaşadığımız durumdan bahsediyorum
umarım bu sene perişanlıktan kurtuluruz
süper lig şampiyonluğu ve üzerine de bir avrupa ligi şampiyonluğu alırsak çok iyi olur be
Algılara kapılmazsak olabilir. Her sene Fenerbahçe'yi şampiyon yapacaklarını söylüyorlar ama bu algıların da etksiiyle hiçbir şekilde Fenerbahçe şampiyon olamıyor. Daha ilk haftadan başladılar zaten Fenerbahçe'yi şampiyın yapacaklarını söylemelere. Bu kez önümüze bakmalıyız.

İrlandadan forvet alsak birde Çinli forvet @Araf @eskici

Boş konuşan insanlara bakmamak lazım, o insanlara bir çift sözüm var ama burada söylemiyim

Valla ben hiç büyük bir tepkiyle karşılaşmadım şampiyon yapacaklar diye ilk haftada. Demirören'in bize hayrı yoktu bize de diyorlardı o seneler. Her şeyi geçelim iyi olan iyi giden her takıma algı yapılıyor.

Genel olarak Fenerbahçe üzerinden yapılıyor, özellikle de Nihat Özdemir üzerinden. Geçtiğimiz yıllarda Mehmet Ali Aydınlar üzerinde de döndü. Sonuç olarak iki başkanda da sonuç aynı, şampiyon olamadık. Hep algı yapılıyor Fenerbahçe'nin şampiyon yapılacağına dair, başka bir takım gidip şampiyon oluyor.

Trabzon şampiyon olamaz Karagümrük bile şampiyon olur Kasımpaşa bile @Araf