The_Erinch
Favori Üye
Üçü birden de oynar. İrfan'ı Zajc'ın yerine çekeriz, Pelkas-Mesut da ileride devam eder.Mesut-İrfan gibi kaliteli 2 ayak 11'e yazılır gerisi sonra düşünülür. Özellikle İrfan bu maçta harikaydın koçum. Pelkas'tan çok daha öndesin bana göre.
Bu kez Zajc'ı kaybetmiş oluruz yedeğe bırakırsak. Pelkas ya da İrfan Can'dan biri yedek kalacak gibi görünüyor. Şu aşamada zaten iki maç daha İrfan Can garanti oynar, Pelkas sakat. Ozan'ı garanti satmak lazım, yedek olarak kalacak bu gidişle, iyice formu düşmeye başlayacak. Hoca Gustavo - Ozan tercih etmiyor, Gustavo - Zajc tercih ediyor şu aşamada. Bu taktikle birlikte orta sahanın gücü ortaya çıkıyor, forma rekabeti fazlasıyla ortaya çıkacaktır. Tabii tek sorun kanat bekler ve santrafor. Kanat bekler zaaf veriyor, santrafor konusunda da bir şekilde eksik kalabiliyoruz.Önemli üç eksik varken (Pelkas, Valencia, Kim Min-Jae) ADS deplasmanından çıkmak güzel oldu. Daha iyi olmalıyız o kesin ama eksikler ve takıma eklenecekler var, dünkü görüntü normaldi.
Tisserand harika oynadı. Üçlüde sağ stopere geçtiğinden beri çok iyi gidiyor. Gustavo beklentimin çok üzerindeydi. Osayi ikinci yarıda iyiydi, İrfan da keza iyi bir maç çıkardı.
Bu takım ve sistem gelişmeye çok müsait bir yapıda. Bekleyelim, görelim.
------
Üçü birden de oynar. İrfan'ı Zajc'ın yerine çekeriz, Pelkas-Mesut da ileride devam eder.
Zajc'dan ben emin olamıyorum, ilk 11 yerine rotasyon olsa daha iyi olur gibi geliyor bana. Ozan satılamazsa da kadro dışı lazım yararı geçtim zararı var takıma. Bek ve forvet kesin alınacaktır ama süreç uzun sürecek gibi.Bu kez Zajc'ı kaybetmiş oluruz yedeğe bırakırsak. Pelkas ya da İrfan Can'dan biri yedek kalacak gibi görünüyor. Şu aşamada zaten iki maç daha İrfan Can garanti oynar, Pelkas sakat. Ozan'ı garanti satmak lazım, yedek olarak kalacak bu gidişle, iyice formu düşmeye başlayacak. Hoca Gustavo - Ozan tercih etmiyor, Gustavo - Zajc tercih ediyor şu aşamada. Bu taktikle birlikte orta sahanın gücü ortaya çıkıyor, forma rekabeti fazlasıyla ortaya çıkacaktır. Tabii tek sorun kanat bekler ve santrafor. Kanat bekler zaaf veriyor, santrafor konusunda da bir şekilde eksik kalabiliyoruz.
UEFA Avrupa konferans Liginden uzak durmalıyız shamrock rovers gruplara kalır Avrupa konferans ligindeZajc'dan ben emin olamıyorum, ilk 11 yerine rotasyon olsa daha iyi olur gibi geliyor bana. Ozan satılamazsa da kadro dışı lazım yararı geçtim zararı var takıma. Bek ve forvet kesin alınacaktır ama süreç uzun sürecek gibi.
Zajc'ı gömdün, üstüne toprak attın. Kötü bir oyuncu da değil ki.Zajc'dan ben emin olamıyorum, ilk 11 yerine rotasyon olsa daha iyi olur gibi geliyor bana. Ozan satılamazsa da kadro dışı lazım yararı geçtim zararı var takıma. Bek ve forvet kesin alınacaktır ama süreç uzun sürecek gibi.
Rotasyon topçusu olmak kötü bir şey değil ki.Zajc'ı gömdün, üstüne toprak attın. Kötü bir oyuncu da değil ki.Normalde Pelkas'ın yerine de oynayabilir Mesut'un yanında ama tabii bu şartlarda o mevki biraz zor olur.
Helsinki'yi eleriz bence.UEFA Avrupa konferans Liginden uzak durmalıyız shamrock rovers gruplara kalır Avrupa konferans liginde
Sen öyle san o kadar ofansif çıkmaz hocanÖnemli üç eksik varken (Pelkas, Valencia, Kim Min-Jae) ADS deplasmanından çıkmak güzel oldu. Daha iyi olmalıyız o kesin ama eksikler ve takıma eklenecekler var, dünkü görüntü normaldi.
Tisserand harika oynadı. Üçlüde sağ stopere geçtiğinden beri çok iyi gidiyor. Gustavo beklentimin çok üzerindeydi. Osayi ikinci yarıda iyiydi, İrfan da keza iyi bir maç çıkardı.
Bu takım ve sistem gelişmeye çok müsait bir yapıda. Bekleyelim, görelim.
------
Üçü birden de oynar. İrfan'ı Zajc'ın yerine çekeriz, Pelkas-Mesut da ileride devam eder.
Koca Fenerbahçe forvetsiz kaldı...
Zor bir maç oldu ama kazandık
Sistemleri adamların kurulduktan beri aynı hafife almamalıyız adamlar kadın teknik direktör yetiştiriyor @HeisenBerg @Dosi @xdragxxRotasyon topçusu olmak kötü bir şey değil ki.60'dan sonra girip güzel enerji katabilir takıma. Değerli bir rol bu da açıkçası.
------
Helsinki'yi eleriz bence.
Zajc'ı kadro dışı bırakılmasını söylüyorsun sandım bir an ama Ozan için diyormuşsun, sorun yok.Rotasyon topçusu olmak kötü bir şey değil ki.60'dan sonra girip güzel enerji katabilir takıma. Değerli bir rol bu da açıkçası.
------
Helsinki'yi eleriz bence.
Neden bu kadar kötü oynamışız?İlk maç olduğu için çok fazla bir şey demiyorum ama bu rezil oyunu kesinlikle kabul etmiyorum, derhal toparlanmalı takımayrıca Zajc çok kötü oynadı, umarım bir daha onu oynatmaz
Umarım bu kötü oyunun devamı gelmezNeden bu kadar kötü oynamışız?
Kanat bek ve santrafor alırsak eğer gelmez.Umarım bu kötü oyunun devamı gelmez
Santrafor şart değil bence, Pelkas iyileşsin oynar oradaKanat bek ve santrafor alırsak eğer gelmez.
Santrafor şart değil mi? Pelkas'ın bitiriciliği kötü, Osayi oynar, hatta ikinci yarı oynadı da ama onun da bitiriciliği kötü. Orta sahayı ya da kanat oynayanı santrafor yapmaktan vazgeçelim yani.Santrafor şart değil bence, Pelkas iyileşsin oynar oradaama kanat bek lazım tabi
Samatta oynayacağına Pelkas oynasın, o anlamda dedim yaniSantrafor şart değil mi? Pelkas'ın bitiriciliği kötü, Osayi oynar, hatta ikinci yarı oynadı da ama onun da bitiriciliği kötü. Orta sahayı ya da kanat oynayanı santrafor yapmaktan vazgeçelim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?