Adana Demirspor 0 - 1 Fenerbahçe | Süper Lig 21-22 Sezonu - 1. Hafta Maçı

Koca Fenerbahçe forvetsiz kaldı...

Zor bir maç oldu ama kazandık

Mesut-İrfan gibi kaliteli 2 ayak 11'e yazılır gerisi sonra düşünülür. Özellikle İrfan bu maçta harikaydın koçum. Pelkas'tan çok daha öndesin bana göre.

@xdragxx'in bu maçta beğendiği futbolcuları canlandırdığı sözlük konularından görebilirsiniz:

Reactions: xdragxx
Önemli üç eksik varken (Pelkas, Valencia, Kim Min-Jae) ADS deplasmanından çıkmak güzel oldu. Daha iyi olmalıyız o kesin ama eksikler ve takıma eklenecekler var, dünkü görüntü normaldi.

Tisserand harika oynadı. Üçlüde sağ stopere geçtiğinden beri çok iyi gidiyor. Gustavo beklentimin çok üzerindeydi. Osayi ikinci yarıda iyiydi, İrfan da keza iyi bir maç çıkardı.

Bu takım ve sistem gelişmeye çok müsait bir yapıda. Bekleyelim, görelim.
------

Mesut-İrfan gibi kaliteli 2 ayak 11'e yazılır gerisi sonra düşünülür. Özellikle İrfan bu maçta harikaydın koçum. Pelkas'tan çok daha öndesin bana göre.
Üçü birden de oynar. İrfan'ı Zajc'ın yerine çekeriz, Pelkas-Mesut da ileride devam eder.

Reactions: xdragxx and Araf
Bu kez Zajc'ı kaybetmiş oluruz yedeğe bırakırsak. Pelkas ya da İrfan Can'dan biri yedek kalacak gibi görünüyor. Şu aşamada zaten iki maç daha İrfan Can garanti oynar, Pelkas sakat. Ozan'ı garanti satmak lazım, yedek olarak kalacak bu gidişle, iyice formu düşmeye başlayacak. Hoca Gustavo - Ozan tercih etmiyor, Gustavo - Zajc tercih ediyor şu aşamada. Bu taktikle birlikte orta sahanın gücü ortaya çıkıyor, forma rekabeti fazlasıyla ortaya çıkacaktır. Tabii tek sorun kanat bekler ve santrafor. Kanat bekler zaaf veriyor, santrafor konusunda da bir şekilde eksik kalabiliyoruz.

Reactions: HeisenBerg
Zajc'dan ben emin olamıyorum, ilk 11 yerine rotasyon olsa daha iyi olur gibi geliyor bana. Ozan satılamazsa da kadro dışı lazım yararı geçtim zararı var takıma. Bek ve forvet kesin alınacaktır ama süreç uzun sürecek gibi.

Reactions: Araf
UEFA Avrupa konferans Liginden uzak durmalıyız shamrock rovers gruplara kalır Avrupa konferans liginde

Zajc'ı gömdün, üstüne toprak attın. Kötü bir oyuncu da değil ki.
Normalde Pelkas'ın yerine de oynayabilir Mesut'un yanında ama tabii bu şartlarda o mevki biraz zor olur.

Zajc'ı gömdün, üstüne toprak attın. Kötü bir oyuncu da değil ki.
Normalde Pelkas'ın yerine de oynayabilir Mesut'un yanında ama tabii bu şartlarda o mevki biraz zor olur.
Rotasyon topçusu olmak kötü bir şey değil ki.
60'dan sonra girip güzel enerji katabilir takıma. Değerli bir rol bu da açıkçası.

------

UEFA Avrupa konferans Liginden uzak durmalıyız shamrock rovers gruplara kalır Avrupa konferans liginde
Helsinki'yi eleriz bence.

Sen öyle san o kadar ofansif çıkmaz hocan

Reactions: HeisenBerg and Dosi
Rotasyon topçusu olmak kötü bir şey değil ki.
60'dan sonra girip güzel enerji katabilir takıma. Değerli bir rol bu da açıkçası.

------

Helsinki'yi eleriz bence.
Zajc'ı kadro dışı bırakılmasını söylüyorsun sandım bir an ama Ozan için diyormuşsun, sorun yok.
Yine de bir kere yedek kaldı mı, morali de bozulur, yok olur gider. Genoa'ya gitmeden önceki Zajc'ı hatırla. Sürekli yedek oluyordu ve kendini gösterme fırsatı yakalayamıyordu.

İlk maç olduğu için çok fazla bir şey demiyorum ama bu rezil oyunu kesinlikle kabul etmiyorum, derhal toparlanmalı takım
ayrıca Zajc çok kötü oynadı, umarım bir daha onu oynatmaz

Santrafor şart değil bence, Pelkas iyileşsin oynar orada
ama kanat bek lazım tabi
Santrafor şart değil mi? Pelkas'ın bitiriciliği kötü, Osayi oynar, hatta ikinci yarı oynadı da ama onun da bitiriciliği kötü. Orta sahayı ya da kanat oynayanı santrafor yapmaktan vazgeçelim yani.

Reactions: eskici
Santrafor şart değil mi? Pelkas'ın bitiriciliği kötü, Osayi oynar, hatta ikinci yarı oynadı da ama onun da bitiriciliği kötü. Orta sahayı ya da kanat oynayanı santrafor yapmaktan vazgeçelim yani.
Samatta oynayacağına Pelkas oynasın, o anlamda dedim yani
alsak daha iyi olur tabi ama almasak da olur bence
önemli olan iyi futbol oynamak, iyi oynadıktan sonra golü her türlü atarız