Adalet Peşinde 9.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,380
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
9.Bölüm
Laikliği savunan Albaya tarikatlara yapılan operasyon için hazırlanırken darbeci Generalın haberi olur hemen pkk terör örgütüyle iş yapar damgası yer

O sırada ise büyük tuzak Taksimdeki cumhuriyet anıtını ve camiyi pstlatıp suçu onun üstüne atar devlete karşı isyan ve dinle kışkırtmak için yapılan bu eyleme 365 yıl ceza verirler

Sahte delillerle ve dosyaya çıkan gizlilik kararı
Ve ozaman da aynı kişi vardı organizenin başında Yıldırım Başkomiser taciyi fetocu diye tutuklayan kişi

Betüş sihirli aynadan öğrenir ama o dosyada suçsuzdur diğer saldırıda şehit olmamasından dolayı betüş her şeyiunutturdu ve edayı görevlendirdi artık onu sen korucaksın o darbecilerden hata istemiyorum
Eda emriniz olur periliçem

Ama diğer bir sorun da kısa giyindi tekme yiyen kadının evini bombayla patlattılar ceren komiser tekme atanı tutuklayınca bir kere daha aynısı olmuş onuda canlı canlı mangalda pişirmişler

TÜRKİYENİN BAŞINDAKİ SORUN BİR OYUN ABD YAPIMI BİR OYUN ADI PENTAGON YANİ TÜRKÇESİ BEŞGEN ADINDA OYUN Amerikanın kötü bir büyücüden destek aldığını düşünen peri istihbarat teşkilatı

Ama o fabrika türkiyede var o vakıf üniversitesi Adı Özel Eğitim Fakültesi
Bu bütün özel okullara hatta devlet liselerine bedavadan satılacak
Oyun zathura ve gaguradan bile daha beter felakete sebep olabilecek oyun
Taksimde deşifre olan Yıldırım başkomiser
Merkez o oyunu dağıtma emrini verir

Tacinin sorgusu için köpek tercümesi alınır köpek dili bilen bir insan
9.Bölüm sonu
@Çiğdem-
@harunnn60
@beyazsoy

@papuleoo

@MayısKralı

Son düzenleme:
aaa karışık geldi baya bana ama kıza tekme atan adamın mangalda pişmesine sevindim

olurmu öyle şey cnm sen diğer bölümde o suçluları mangal yap onlara ceza ver
onlara cezayı polisler vermeyi zaten adı ne adalet peşinde savcıları tanıdık ağır müebbet verirler ama adamı bir dahaki bölümde fetodan tutuklucaklar bu iyilik mutlaka kazanır yani her şekilde

@Çiğdem- o baş sahnelere nediyorsun

@eskici

@vadikızı

şunu diyorsun galiba ama çokta anlayamadım vlla

TÜRKİYENİN BAŞINDAKİ SORUN BİR OYUN ABD YAPIMI BİR OYUN ADI PENTAGON YANİ TÜRKÇESİ BEŞGEN ADINDA OYUN Amerikanın kötü bir büyücüden destek aldığını düşünen peri istihbarat teşkilatı

evet bide laikliği savunan albay terörist diye tutuklanıyor cumhuriyet anıtını patlattı diye

Off kıza nasıl işkence yaptırdın beya ? Benimkinin de açıyom 3.bölümü