YS Adalet Peşinde 3.Sezon 1.Bölüm

@Çiğdem bu forumdaki Adalet yürüyüşü sıkıntı yaratıyor papuleoo başlattı olan benim senaryoma oluyor Sihirli Hayatları bu Adalet yürüyüşü bitmeden başlatmam o diziyi sıkıntıya sokamam @Dosi yok @Bully yok @cookies yok @emree-29 yok @EFE UYSAL BOYKOTTA @DarkLeqenD in suçu doğunun banlanması asıl banlanması gereken @Dakleqend @xemrexxx te siyaset konularında kışkırtıyor @Yiğitt in işleri bunlar kiminle iş birliğ iyapıyorsun @Yiğitt polat şaşmaz ve ekibiyle mi

Tobest beni neden vurdular

@DarkLeqenD harunu bu tarafa getiriyorsun söylüyorsun sana sinirimden rihannaya verdim oyu tabi vadi yok valla filme öyle bişey yaparımki gişe rekorunu kıramazsınız tabi vadi alamadı artık 10 reytingi bir sihirli dizi alınca kıskandınız Sihirli annem versiyonu yaptınız
@xBUGRAx sen foxla yakınsındır vadi gişe rekoru bile alamasınlar diziyi vadiyi kanal d kanalsız bıraktı sizde benim dizime kanalsız kalmaya devam edersiniz

Yazın yazın sizi bitmeyen Ana caddelere kurban ederim @destere anlatır insanın canını sıkarım diye @Çiğdem- de biliyor en son bir boykota öyle kaoslu bir dizi yazdımki kabusunuz olur @DarkLeqenD
@Yiğitt

@Aserat bu bölüm nasıl benim dizime yorum yaparsın artık tolstoyevski nin dizisini verdim sana İstersen bu dizide oynabilirsin @Aserat @Yiğitt
te bu dizide @cookies de

@MayısKralı @tolgab @denizz19 @ömer karataş

@S.G.A.T.

@S.G.A.T.

@S.G.A.T.

@Çiğdem- şu Harunu getirirmisin şu tarafa ben sinirleninceye sinirlenince polisiyeye çeviriyorum

@Çiğdem-

@Çiğdem-

Son düzenleme:
aman cnm böyle sihirli güzel

Son düzenleme:
Alper amirin vurulması Polis teşkilatındaki çürüğü bulmanın peşine düşerler
Ahlak şube ekibinin dertte olması sıkıntı yaratır Ceren komiser ve ekibi bodrumda ve istanbulda operasyonlar yapar Fehminin gerçek yüzünü beüşe gösterebileceklermi
Adalet Peşinde 28.Bölümüyle bomba gibi geliyor @Çiğdem-

@ozgur2113

@MayısKralı

salı günü

Bekliyoruz