Senaryo Adalet Peşinde
Bölüm 16
Perihan dudunun yaptıklarından dolayı Perihan duduya öyle bir ceza verirki Onu bikiniyle kuzey kutubuna sürer.
2.Mekan
Plüton
eda gidip sihirle plütonda sihirle Plütonda öyle hızlı dönerki şoker uzaya düşme korkusundan kaçar ve plütonda hava ısınır
3.Mekan
Sırlar adası
Şoker ilaydayı canlandırmayı beceremeyince tek bir şanşı var ilayda yedi kere anılırsa canlanıcakmış
4.Mekan
Dünya Türkiye İstanbul Okmeydanı ev
Eda haberlerde van gölü canavarı insanları yemeğe başlar
Ve sihirli aynadan bakıp laranın eski eşinin patronu
Dudunun kütüphanede karşılaştığı cadıdır.
5. Mekan
Van
Eda bunu biliyor ve van gölündeki canavar bir cadının işidir, bu işin sonunda canavarı et obur yaptı ve gölde yüzen insanları yemeye başladı
6.Mekan
Giresun
Galaktika gezegeninden düşen galaktika canavarı yumurtası yumurtadan çıkıp bir büyüden dolayı erken çatlayıp yumurtadan çıktı ama dünyada giresunda canavarda insanları yemek istiyor.
7.Mekan
La luna ofisi
Bide istanbulda tehlike çanları çaldı sadıkın ofisinde yavuz köpeğe döner Sadıkın ofisine tabut gelir ben laranın eski eşi betüş beni laradan ayrıldı ofisinizin kanınızı içecem diye tabuttan mesaj çıkar ve kızlarınında kanlarını içecem ama
ilk önce Tuğçenin eski sevgilisi ozan
ÖBÜR Dünyadan mesaj
Zeytine öbür dünyadan mesaj
zeytin Jordan ölmüş olabilir ama onların tarafına geçerek çözemezsin hiç bir zaman ancak intikam adaleti sağlamakla alınır yani onlar yakalanırsa yakalanırsa adalet sağlanır
7.Mekan
Periler konseyi
O zaman periler mahkemesi Pakize için idam kararı verdi
8.Mekan
Yargıç Perinin şatosu
Pakizenin kardeşi Pakize için o yargıç periye saldıracak yargıç perinin evine saldıran pakizenin kardeşi ama zeytin herşeyi biliyordur. Hemen gideyim yargıç periye destek gelir. Ardından Zeytin pakizenin kardeşini engeller. Periler konseyinden idam kararı geldi bitti bu iş yok oldu ve
8.Mekan
Asude hala bu iş bu
kadar kurtuldunuz beladan pensilvanyanın sihri kesilir ve periler onu mahkemeye çıkartıp yargılar peri ceza evinde müebbet hapise çarptırıyorum Türkiye cumhuriyeti yıkmak şucundan Merzuka peri eski haline döner
Eda: kazandık bitti ama o cadıyı engellenmeli
Zeytin: daha bitmedi bu iş laranın eski eşi var cadı kafayı betüşe takmış o ayırdı diyor
Efecan yok artık daha tehlikeli bitmedimi hala
Zaten o pararel terör örgütünü destekleyen bir periler yüzünden öldü Jordan
Ceren Komiser: ne yapabilirz bu derin rus mafyasını bulalım
Kerem Amir bu işin altındaki kişi kim
Serdar müdür aslanın sahip olduğu holding
Kızı Azrada işin içinde
İzmirde Emre korkuyorum gece gece mezarlıkta ne işimiz var mezarlıkta hazine arıyordur
Selim Böylecesine başlık parasını toplayıp Çiğdemi isteyebilcem ne işte para ve altın canavar elini ısırır
Selim eyvah elim imdat emre yardım et
Emre:korktum ben kaçtım sanada başarılar.
Selim sen bunu ödeyeceksin emre ben harcanıcak parayamı benziyorsun
Emre yaşasın Çiğdem benim olucak hahaha
Aziz müdür ikkatli olun sizin desteklediğiniz kişi emniyetin önünde bomba patlattı terör dedim
Ceren komiserin sevgilisini vurdu ekibin başkomiseri ve cerenin eski sevgilisi ekibin amiri
Oda Antalyada dokunulmaz bir çeteyi çökertti herkesi lanetleyip dondurup ve heykel gibi yapan bir çeteyi çökertti
Aslan ne yok artık arkamızda cadı var bizimde
Azra büyük cadılardan rütbeli cadı
Aziz müdür ama onların ailesi peri
Azra ne olamaz perimi
Ne geleceği ve görünmezleri gören bir peri var adı Eda
Ama onun kahin peri koruyor onu.
16.Bölümün sonu
@Çiğdem-
@Harunnn60
@destere
@gözlemci
@eskici
@beyazsoy
@cookies
@ömer karataş
@
Bölüm 16
Perihan dudunun yaptıklarından dolayı Perihan duduya öyle bir ceza verirki Onu bikiniyle kuzey kutubuna sürer.
2.Mekan
Plüton
eda gidip sihirle plütonda sihirle Plütonda öyle hızlı dönerki şoker uzaya düşme korkusundan kaçar ve plütonda hava ısınır
3.Mekan
Sırlar adası
Şoker ilaydayı canlandırmayı beceremeyince tek bir şanşı var ilayda yedi kere anılırsa canlanıcakmış
4.Mekan
Dünya Türkiye İstanbul Okmeydanı ev
Eda haberlerde van gölü canavarı insanları yemeğe başlar
Ve sihirli aynadan bakıp laranın eski eşinin patronu
Dudunun kütüphanede karşılaştığı cadıdır.
5. Mekan
Van
Eda bunu biliyor ve van gölündeki canavar bir cadının işidir, bu işin sonunda canavarı et obur yaptı ve gölde yüzen insanları yemeye başladı
6.Mekan
Giresun
Galaktika gezegeninden düşen galaktika canavarı yumurtası yumurtadan çıkıp bir büyüden dolayı erken çatlayıp yumurtadan çıktı ama dünyada giresunda canavarda insanları yemek istiyor.
7.Mekan
La luna ofisi
Bide istanbulda tehlike çanları çaldı sadıkın ofisinde yavuz köpeğe döner Sadıkın ofisine tabut gelir ben laranın eski eşi betüş beni laradan ayrıldı ofisinizin kanınızı içecem diye tabuttan mesaj çıkar ve kızlarınında kanlarını içecem ama
ilk önce Tuğçenin eski sevgilisi ozan
ÖBÜR Dünyadan mesaj
Zeytine öbür dünyadan mesaj
zeytin Jordan ölmüş olabilir ama onların tarafına geçerek çözemezsin hiç bir zaman ancak intikam adaleti sağlamakla alınır yani onlar yakalanırsa yakalanırsa adalet sağlanır
7.Mekan
Periler konseyi
O zaman periler mahkemesi Pakize için idam kararı verdi
8.Mekan
Yargıç Perinin şatosu
Pakizenin kardeşi Pakize için o yargıç periye saldıracak yargıç perinin evine saldıran pakizenin kardeşi ama zeytin herşeyi biliyordur. Hemen gideyim yargıç periye destek gelir. Ardından Zeytin pakizenin kardeşini engeller. Periler konseyinden idam kararı geldi bitti bu iş yok oldu ve
8.Mekan
Asude hala bu iş bu
kadar kurtuldunuz beladan pensilvanyanın sihri kesilir ve periler onu mahkemeye çıkartıp yargılar peri ceza evinde müebbet hapise çarptırıyorum Türkiye cumhuriyeti yıkmak şucundan Merzuka peri eski haline döner
Eda: kazandık bitti ama o cadıyı engellenmeli
Zeytin: daha bitmedi bu iş laranın eski eşi var cadı kafayı betüşe takmış o ayırdı diyor
Efecan yok artık daha tehlikeli bitmedimi hala
Zaten o pararel terör örgütünü destekleyen bir periler yüzünden öldü Jordan
Ceren Komiser: ne yapabilirz bu derin rus mafyasını bulalım
Kerem Amir bu işin altındaki kişi kim
Serdar müdür aslanın sahip olduğu holding
Kızı Azrada işin içinde
İzmirde Emre korkuyorum gece gece mezarlıkta ne işimiz var mezarlıkta hazine arıyordur
Selim Böylecesine başlık parasını toplayıp Çiğdemi isteyebilcem ne işte para ve altın canavar elini ısırır
Selim eyvah elim imdat emre yardım et
Emre:korktum ben kaçtım sanada başarılar.
Selim sen bunu ödeyeceksin emre ben harcanıcak parayamı benziyorsun
Emre yaşasın Çiğdem benim olucak hahaha
Aziz müdür
Ceren komiserin sevgilisini vurdu ekibin başkomiseri ve cerenin eski sevgilisi ekibin amiri
Oda Antalyada dokunulmaz bir çeteyi çökertti herkesi lanetleyip dondurup ve heykel gibi yapan bir çeteyi çökertti
Aslan ne yok artık arkamızda cadı var bizimde
Azra büyük cadılardan rütbeli cadı
Aziz müdür ama onların ailesi peri
Azra ne olamaz perimi
Ne geleceği ve görünmezleri gören bir peri var adı Eda
Ama onun kahin peri koruyor onu.
16.Bölümün sonu
@Çiğdem-
@Harunnn60
@destere
@gözlemci
@eskici